Romantische Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Zeeland

Kies voor een romantisch weekendje weg in Zeeland en verras uw geliefde met een onvergetelijke ervaring. Deze provincie staat bekend om zijn mooie stranden en de fantastische resorts aan zee, om de vele mogelijkheden voor plezier, ontspanning en watersport. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeland


Informatie

Kies voor een romantisch weekendje weg in Zeeland en verras uw geliefde met een onvergetelijke ervaring. Deze provincie staat bekend om zijn mooie stranden en de fantastische resorts aan zee, om de vele mogelijkheden voor plezier, ontspanning en watersport. Ga op een boottocht met uw partner, ontspan op het strand en geniet van een cocktail samen, kijk naar de zonsondergang en ga paardrijden tussen de duinen. Zeeland is een prachtige locatie voor een romantisch weekendje weg.

Romantiek met waterpret

Er zijn vele manieren waarop u plezier kunt hebben aan zee, en veruit de meest populaire is watersport. Vanuit een vakantiehuis bedoeld voor een romantisch weekendje weg in Zeeland kunt u genieten van allerlei watersport, afhankelijk van uw locatie. Als u kiest voor een vakantiehuis in Kortgene bijvoorbeeld bevindt u zich dicht bij Veerse Meer, met een klein strand, dokken en boot hellingen. Het meer is een watersport Eldorado en u heeft allerlei voorzieningen voorhanden, van supermarkten tot restaurants en zelfs watersport scholen. Het meer heeft kalme wateren, er zijn vele kleine eilandjes die ideaal zijn voor een dagje ontspanning, deze voormalige zeearm is een ongelooflijk romantische plek. U kunt gaan fietsen, Noord-Beveland verkennen op de fiets. Er is een landelijke uitstraling in dit gebied, met boerderijen, dijken en hoge bomen. U kunt een bezoek brengen aan vriendelijke dorpjes als Kortgene, Kats en Wissenkerke. De Noordzee stranden liggen op slechts 10 km afstand, dus u kunt ook kiezen voor een dagje op strand. Natuurlijk kunt u kiezen voor andere plaatsen: Vlissingen is een geweldig alternatief bijvoorbeeld. De moderne De Gulden Stroom appartementenhotel is een geweldige locatie voor stellen die houden van het strand, want het ligt op 50 meter van de zee. Er zijn allerlei attracties in de omgeving en in Vlissingen zelf. Lange wandelingen op het strand en genieten van de zonsondergang samen met uw geliefde is hier onvergetelijk. Ook dicht bij de zee is De Stelhoeve vakantiedorp in Wemeldinge, met diverse attracties in de omgeving. Kies uw verblijf om elke dag van uw romantisch weekendje weg in Zeeland te kunnen genieten.

Prachtige badplaatsen voor Zeelandse romantiek

Er zijn veel mooie badplaatsen in Zeeland. U kunt kiezen als het gaat om een weekendje weg aan zee met uw geliefde uit zandstranden, thermaalwater, terras met uitzicht op de zee ... het is de perfecte ontsnapping voor stellen o.a. Enkele van de meest populaire resorts in Zeeland zijn Domburg, Renesse, Ouddorp en anderen. Als u niet echt wilt zijn in het midden van dit alles, kunt u ook een accommodatie kiesen die enigszins buiten deze plaatsen valt, maar toch dichtbij genoeg, zodat u kunt genieten van hun faciliteiten en mooie stukken zandstrand. Probeer de RCN Toppershoedje vakantiepark bijvoorbeeld op 3 km afstand van Ouddorp. Het heeft een rustige ligging, maar toch dicht bij de zee. Het is een perfecte ontsnapping voor een stel. Villa "Le Cocq" is ook een fantastische optie, gelegen in het villapark "Krammer", in Oude Tonge. Het park is in feite omringd door drie verschillende soorten water. Er is de Krammer met zoet water, dan is ook het Grevelingenmeer met brak water en de Oosterschelde, die zout water heeft. De plaats is echt geweldig, met uitzicht over de velden, een grote tuin, er zijn vogels, eenden, ganzen, konijnen, hazen, reigers in de omgeving en zelfs herten. U kunt genieten van een adembenemende zonsondergang hier met uw geliefde. U kunt een dagtocht maken naar Rotterdam en er is ook veel te zien in het gebied, zo als de vestingsteden van Hellevoetsluis Willemstad en Zierikzee, het Ouddorp strand, de "Neeltje Jans" deltawerken en ga zo maar door. U zult een langer verblijf wensen eenmaal hier. In Ouddorp vindt u de Port Zeelande, een ideale plek voor een ontspannen strandvakantie. Watersport activiteiten, de Aqua Mundo subtropisch zwembad, de Adventure Factory, Nordic Walking, paardrijden... u kunt elke dag iets doen hier.

Pure romantiek in de natuur

Er zijn natuurgebieden in Zeelanddie wachten om ontdekt te worden in de nationale parken, geniet van een ongelooflijk mooie natuur. Verken de Kwade Hoek getij reserve op een romantisch weekendje weg in de natuur in deze provincie. Maak lange wandelingen in het natuurreservaat Het Zwin om de omgeving te verkennen op uw eigen tempo. De wandelpaden netwerk is een regionaal netwerk van wandelpaden die strekt zich vrijwel over de gehele provincie Zeeland. Dit netwerk strekt zich uit over bijna de hele provincie Zeeland en het biedt een geweldige manier om te ontspannen tijdens een romantisch weekend, met het doel het gebied en zijn wonderen te verkennen. Als u niet een grote fan bent van het lopen, probeer te fietsen. U kunt stoppen waar u maar wilt en rondkijken in de vele badplaatsen op deze manier, of kleine vissersdorpjes, lokale steden en de omringende natuur verkennen. Er zijn tal van fietspaden die de schoonheid van deze provincie op een geweldige manier gaan onthullen. Maak uw weekend een memorabel en verras uw liefde op een prachtige plek aan de zee. Kies een vakantiehuis voor een romantisch weekendje weg in Zeeland, omdat: - het Veerse Meer, een watersportcentrum Eldorado, de moeite waard is om het te verkennen en genieten op een ontspannen weekend verderop. De stranden van Zeeland zijn fantastisch, evenals zijn badplaatsen zoals Ouddorp, Renesse, Vlissingen, Domburg, etc.- er is watersport zoals surfen, zwemmen, zeilen, roeien, kitesurfen, wakeboarden, etc.- u kunt genieten van lange wandelingen op het wandelnetwerk, genieten van de zonsondergang vanaf het strand, fietsen en de omringende natuur en de vele mooie badplaatsen en de visserij dorpen- in Villa Le Cock in Oude Tonge ontdekken dat u omringd bent door drie soorten water en prachtige natuur. Vanaf hier kunt u naar de vestingsteden van Hellevoetsluis Willemstad en Zierikzee gaan, het Ouddorp strand, de "Neeltje Jans" deltawerken; u kunt ook een dagje naar Rotterdam toe.

Kies voor een vakantiehuisje voor een romantisch weekendje weg in Zeeland, omdat:
 • het Veerse Meer, een watersportcentrum Eldorado, is de moeite waard om te verkennen en genieten van een ontspannen weekendje weg.
 • de stranden van Zeeland zijn fantastisch, evenals de badplaatsen zoals Ouddorp, Renesse, Vlissingen, Domburg, etc.
 • er zijn watersport mogelijkheden zoals surfen, zwemmen, zeilen, roeien, kitesurfen, wakeboarden, etc.
 • u kunt genieten van lange wandelingen op het wandelnetwerk, genieten van de zonsondergang vanaf het strand, fietsen in de omringende natuur en de vele mooie badplaatsen en vissersdorpjes verkennen.
 • bij Villa Le Cock in Oude Tonge bent u omringd door drie soorten water en de prachtige natuur. Vanaf hier kunt u naar de vestingsteden van Hellevoetsluis Willemstad en Zierikzee, het Ouddorp strand, de "Neeltje Jans" deltawerken krijgen; u kunt ook een dagje naar Rotterdam toe.

Er is niets beters dan uw geliefde verrassen met een romantisch weekendje weg in Zeeland aan de zee. Geniet van watersport en de zandstranden, ontspanning en natuur, een romantische boottocht. Zoek niet verder! Haal het beste deal nu binnen en wes verzekerd van een sensationeel weekend voor twee!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.