Vakantiehuizen in Dalarna

en vakantiehuis in Dalarna is een mooie vakantieaccommodatie van veel gemakken voorzien. Zo vindt u Zweden een vakantiehuis met zwembad, kunt u op hier op vakantie met huisdier, ze zijn comfortabel en gezellig ingericht... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Dalarna


Informatie

Een vakantiehuis in Dalarna is een mooie vakantieaccommodatie van veel gemakken voorzien. Zo vindt u Zweden een vakantiehuis met zwembad, kunt u op hier op vakantie met huisdier, ze zijn comfortabel en gezellig ingericht, de keukenhoek is praktisch zodat u eventueel uw eigen maaltijd kunt bereiden. De vakantie in Dalarna is een belevenis op zich, zeker als u van tradities houdt, Zweden heeft een rijke folklore traditie en dat wordt zeker zichtbaar in de streek bij het Siljanmeer in dorpjes zoals Rattvik, Mora en Leksand. U vindt hier wintersport in de vorm van skisport en langlaufen, u vindt hier cultuur zoals de huizen van twee Zweedse kunstenaars bijvoorbeeld Carl Larsson. Er worden evenementen georganiseerd in de sfeer van de omgeving zoals de Midzomerfeesten. U begrijpt inmiddels dat een actieve vakantie in Dalarna van alles te bieden heeft. Boek een vakantiehuis in Dalarna.

Vakantiehuizen in Dalarna voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen in Dalarna zijn mooie vakantieaccommodaties, De vakantiehuizen hebben veel in huis om u een prettige vakantie te bezorgen. Daarnaast vindt u bij de accommodaties parkeergelegenheid, speelruimte voor de kinderen, comfort en gezelligheid. De cultuurvakantie in Dalarna is afwisselend, zo vindt u hier rond 21 juni de Midzomerfeesten, het is een Zweedse manier om de zomer te verwelkomen, dansen rond de meiboom, en elke dorp en stadje heeft zijn eigen tradities in deze. Een bijzondere cultuurvakantie, zeker als u het voor de eerste keer meemaakt. Kunst en design spelen een grote rol in de Zweedse cultuur en economie, dat blijkt ook uit de historische erfenis in de vorm van de huizen van Carl Larsson en Anders Zorn, deze huizen zijn ook opengesteld voor bezoekers, een mooie cultuurvakantie in Dalarna, waar u kennis maakt met de historie van het land. Bezoek Nusnas, een klein ouderwets dorpje, maar ook weer niet zo ouderwets als het klinkt, een mooi voorbeeld van de Zweedse mix van modern en oud, het is de ‘thuis’ van het Dalapaardje, het bekende vakantieaandenken van deze regio, hier kunt u zien hoe de paardjes met de hand geschilderd en gemaakt worden. Boek een mooi vakantiehuis voor een cultuurvakantie.

Vakantiehuizen in Dalarna voor een actieve vakantie

Vakantiehuizen in Dalarna zijn ideale vakantieaccommodaties voor hen die op zoek zijn naar een actieve vakantie. De vakantiehuizen met zwembad, de vakanties met huisdier, de gezelligheid en het comfort, de speelruimte voor de kinderen, de handige keukenhoek, belangrijke elementen voor uw actieve vakantie in Dalarna. Zo vindt hier ieder voorjaar de historische Vasaloppet plaats, waar 1400 langlaufers aan deelnemen uit de hele wereld, het is een tocht van 90 km, gebaseerd op een tocht die ooit gemaakt is door koning Vasa in 1521. Dit geeft wel aan dat u hier perfect kunt genieten van een actieve vakantie in de sneeuw. Verder vindt u gigantisch veel outdoor activiteiten zoals een wandelvakantie, fietsvakantie, u kunt hier tochten op het water maken met de Canadese kano en het vlot compleet met een avontuurlijke overnachting in de buitenlucht of tent. Uitdagende wandelvakanties en zelfs trektochten zijn hier de normaalste zaak. Bedenk wat u wilt, wat u kunt en bepaal uw actieve vakantiebestemming. Boek een vakantiehuis in Dalarna.

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.