Kom en ontdek de veelzijdige natuur met de vakantiehuizen in Zweden

Met de vakantiehuizen in Zweden bent u verzekerd van een vakantie in de natuur. De kinderen en de hond kunnen naar hartelust spelen in de grote tuin, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor daguitstapjes. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Met de vakantiehuizen in Zweden bent u verzekerd van een vakantie in de natuur. De kinderen en de hond kunnen naar hartelust spelen in de grote tuin, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor daguitstapjes. De talloze natuurparken, tuinen en beschermde natuurgebieden nodigen u uit voor een bezoek. Tijdens uw vakantie in Zweden zult u ook zeker een elanden tegenkomen, ze steken zo voor uw auto de weg over. In Lapland vindt u het nationaalpark Sarek, met ongerepte wildernis. Het is een uitgestrekt berggebied met smalle dalen, gletsjers, meren, beekjes en moerasland. Een heerlijke bestemming voor ervaren wandelaars, de natuur is onvoorspelbaar en ruig. Heeft u al een leuk Scandinavisch huisje op het oog?

Bijkomen op vakantie

Een vakantie in Zweden is een complete, een mix van cultuur en natuur en ontspanning. Bij Riksgransen vindt u een Arctisch kuuroord, het is tevens een skigebied met de perfecte omstandigheden voor een skiweek. Daarnaast is Alpine Spa het kuuroord dat veel te bieden heeft zoals traditionele massages, ontspannende behandelingen en huidtherapie. Deze vakantiebestemming is een perfecte locatie in de zomer en in de winter. In de zomer kunt u geweldig wandelen in Zweden. De dichte bossen en prachtig gelegen meren bieden hiervoor het ideale decor, maar ook langs de kust zult genieten van adembenemende uitzichten. Vooral tijdens een vakantie in Halland zult u genieten, deze regio staat bekend om zijn flora en fauna. Het gevarieerde landschap zal beslist niet vervelen. Halland bestaat uit een prachtige kustvlakte, de heide en de bossen. Ook zijn hier talloze meren te vinden. Het grootste meer van Halland is de Lygrern, dit grote meer ligt in zowel in Halland als in Vastra Gotaland. Bergklimmers en skiërs zijn hier ook aan het juiste adres. Het hoogste punt van Halland ligt in de Hallandsasen. In Skane zijn vele bossen en twee skigebieden te vinden. Allemaal goede redenen om een vakantiehuisje in Zweden te boeken.

Beleef de cultuur

Zweden heeft veel tradities en folklore, dat zult u ook ontdekken in Dalarna. Het dagelijkse leven is hier nog vermengd met de tradities, zeker als het om feesten en festiviteiten gaat en niet te vergeten het prachtige handwerk dat hier gemaakt wordt. De traditionele midzomervieringen mag u niet missen, met de handgemaakte klederdrachten en heerlijke gerechten. Ook vindt u hier het prachtige Siljanmeer, met stadjes Mora en Leksand. U kunt hier naar de kerk gaan in een van de beroemde lange boten. Maak kennis met al dit moois tijdens uw vakantie in Zweden en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving. In Uppsala vindt u een hele mooie botanische tuin, de oudste van Zweden. Deze is ontstaan in de 16e eeuw en is een onderdeel van de universiteit. Een stedentrip naar Stockholm mag eigenlijk niet ontbreken aan uw vakantie. Deze prachtige op eilanden gebouwde stad heeft alleen al een prachtig oud stadcentrum en diverse musea voor haar bezoekers, maar er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken in deze stad. Met de vakantiehuizen in Zweden zit u altijd dichtbij culturele bezienswaardigheden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.