Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Natuurlijk genieten van de vakantiehuisjes in Skane

Helemaal in het zuiden van Zweden wachten de vakantiehuizen in Skane op u. Dit relatief vlakke gebied is door een brug met Denemarken verbonden en dat maakt het de ideale bestemming voor een autovakantie in Zweden. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Skane

Speciale Vakantiehuizendeals in Skane


Informatie

Helemaal in het zuiden van Zweden wachten de vakantiehuizen in Skane op u. Dit relatief vlakke gebied is door een brug met Denemarken verbonden en dat maakt het de ideale bestemming voor een autovakantie in Zweden. Het relatief vlakke landschap is ideaal om te wandelen en te fietsen. De routes voeren u mee door een landschap van bossen, velden voor koolzaad en witte stranden in het zuiden. De prachtige stranden maken elke dag aan zee een succes. Van zonnebaden tot zwemmen en van zeekajakken tot zeilen er is van alles mogelijk voor de liefhebber. Vissen op paling behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de zandstranden mag u tijdens uw vakantie in Skane de ruige kust met hoge kliffen niet missen. Ze bieden een schitterend uitzicht, een fijne plek ook voor de hobbyfotograaf.

Cultureel genieten voor jong en oud

Het oudste middeleeuwse kasteel van Scandinavië, een oud Vikingdorp en mysterieuze staande stenen, de omschrijving alleen al trekt jong en oud naar deze bezienswaardigheden. Met schip en zwaard de wereld veroveren of als prinses in een kasteel wonen? De kinderen zullen deze uitstapjes geweldig vinden. Maar er is veel meer cultuur te vinden tijdens uw vakantie in Skane. Helsingborg, de universiteitsstad Lund en Malmö, de derde stad van Zweden liggen hier en zijn absoluut een bezoek waard. Sla het stadje Ystad in de regio Österlen, het thuis van Kurt Wallander niet over, er is hier zelfs een speciale Wallander stadswandeling. Deze regio staat bekend om zijn lieflijke uiterlijk en prachtige stranden. Een andere tip voor uw verblijf in de vakantiehuizen in Skäne is een stedentrip naar Kopenhagen, net aan de andere kant van de Sontbrug.

Actief genieten in de natuur

Zweden is een land voor prachtige natuur en deze komt u rond de vakantiehuisjes in Skane zeker tegen. Ontdek de natuur vanaf het water met een kanotocht over de rivier Rönne. Vogelliefhebbers moeten beslist een bezoek brengen aan het eiland Falsterbo. Naast een bezoek aan het vogelstation kan je hier heerlijk ontspannen aan de mooiste stranden of een kijkje nemen in de gezellige badplaats Skanör. Zuid Zweden en ook Skane bieden prachtige golfbanen midden in de natuur voor de liefhebber. Het is de plek voor golfliefhebbers om een balletje te slaan. Tennisliefhebbers mogen het jaarlijkse ATP toernooi in de tennisstad Bastad niet missen. Het ligt op het prachtige schiereiland Bjäre. Genoeg redenen om te kiezen voor een vakantiehuisje in Skane.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.