Vakantiehuizen in Kalmar

Vakantiehuizen in Kalmar zijn mooie vakantiehuizen. Een vakantiehuis met zwembad heeft ruimte voor de kinderen, ruimte voor een vakantie met huisdier. Daarnaast vindt u hier parkeergelegenheid, een fijn terras. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kalmar


Informatie

Vakantiehuizen in Kalmar zijn mooie vakantiehuizen. Een vakantiehuis met zwembad heeft ruimte voor de kinderen, ruimte voor een vakantie met huisdier. Daarnaast vindt u hier parkeergelegenheid, een fijn terras. Een vakantie in Kalmar is veelbelovend en veelzijdig. In de stad Kalmar vindt u een sfeervol stadscentrum, het heeft een unieke ligging tussen Öland en het Koningkrijk van Kristal met een prachtige kustlijn, Kalmar trekt veel bezoekers. U vindt zowel cultuurvakanties als mooie actieve vakanties bij Kalmar. De stad was in de 13e eeuw de locatie voor twee belangrijke historische gebeurtenissen voor het koning Gustav, dat is een verklaring voor de vele historische monumenten en bezienswaardigheden in de stad. De Het omliggende landschap van Kalmar ziet er als volgt uit: er is een kustlijn met alle mogelijkheden voor een gezellige actieve vakantie aan de kust, er is een stad met veel mogelijkheden voor een enerverende cultuurvakantie, verder vindt u hier vlakke landbouwgronden. Boek een vakantiehuis in Kalmar voor een afwisselende vakantie.

Vakantiehuizen in Kalmar voor cultuurvakanties

Vakantiehuizen in Kalmar bieden mooie mogelijkheden voor een cultuurvakantie in Kalmar. Een vakantiehuisje met zwembad, ruimte voor een vakantie met hond, ruimte voor de kinderen, een fijn terras, een gezellige en comfortabele inrichting vormen samen een goede basis voor een geslaagde vakantie in Kalmar. De cultuurvakantie in Kalmar heeft een breed aanbod van historische monumenten. Kalmar is een oud Zweeds woord en betekend rots of steen, de stad Kalmar ligt eigenlijk op een eiland, u vindt er nog overblijfselen van een oude stadsmuur. Het wapen van Kalmar is heel oud, u zult het op diverse souvenirs maar ook op mooi bewaarde gebouwen in de stad tegenkomen. De stad heeft al twee keer de Europese prijs voor de mooiste architectuur in Europa gekregen, een aanrader voor de liefhebbers van een architectonische cultuurvakantie in Zweden. Als u een gastronomische uitdaging wilt, kies dan voor een culinaire cultuurvakantie in Kalmar en probeer de gerechten Dumplings en Kalmar Botje. De verse visgerechten zijn populair bij de bezoekers van Kalmar, niet voor niets. Boek een vakantiehuis in Kalmar en ontdek het allemaal zelf.

Vakantiehuizen in Kalmar voor actieve vakanties

Vakantiehuizen in Kalmar zijne mooie vakantiewoningen, voor hen die willen genieten van een actieve vakantie in Kalmar. Een vakantiehuis in Kalmar is compleet en gezellig ingericht, het heeft comfort, er is ruimte voor de kinderen, er is ruimte voor een vakantie met huisdier, er is een heerlijk terras, alles voor een prettig vakantieverblijf in Kalmar. De actieve vakanties in Kalmar kunt u het best omschrijven als levendig en veelbelovend. Laten we beginnen bij de kuststrook, u vindt hier prachtige strandvakanties en afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden en locatie kunt u kiezen voor een rustige kindvriendelijk strand of een vakantie aan de kust met watersportmogelijkheden. Zo vindt u bij het Langvikenstrand een mogelijkheid voor een duikvakantie met een duiktoren, zwemmen en zonnenbaden, douches en toilet, een prettige strandvakantie in Kalmar. De stranden zijn prima bestemmingen voor het hele gezin. Zo kunt u ook kiezen voor surfen, zeilen en diepzeeduiken. Door het veelzijdige aanbod van de outdooractiviteiten aan de kust, zal iedereen wel wat vinden wat bij haar of hem past. Een strandwandeling is altijd heerlijk en een fietsvakantie in de omgeving achter de strand door het vlakke landschap is een fijne afwisseling. Als u op zoek bent naar een afwisselende actieve vakantie, bent u hier op de juiste plek. Boek een vakantiehuisje in Kalmar.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  404 beoordelingen 8.0