U kiest voor een topvakantie bij de vakantiehuizen in Luzern

Aan de oevers van het Vierwoudstedenmeer liggen mooie, grote en kleinere steden. Vanaf de vakantiehuizen in Luzern zult u ontdekken dat Luzern een van deze steden is. In de nabije omgeving vindt u bergen als de Pilatus met 2129m... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luzern


Informatie

Aan de oevers van het Vierwoudstedenmeer liggen mooie, grote en kleinere steden. Vanaf de vakantiehuizen in Luzern zult u ontdekken dat Luzern een van deze steden is. In de nabije omgeving vindt u bergen als de Pilatus met 2129m, de Rigi op 1727m of de Burgenstock op 1128m. De Kapellbrucke over de Reuss is een overdekte brug uit 1331, na een brand direct weer opgebouwd . U kunt tijdens een vakantie in Luzern zowel van culturele als natuurlijke bezienswaardigheden bewonderen.

Cultuur in Luzern

Vanaf de vakantiehuizen in Luzern kunt u diverse culturele bezienswaardigheden bezoeken. Zo kunt u bij Engelberg het Benedictijnerklooster bezoeken, aan de voet van de Titlis. Kijk rond in de omgeving, op de fiets, motor of met de auto en ontdek de unieke vakwerkhuizen uit de 18e eeuw of zoek de ruine van Gesslerburg op, deze ligt wat hoger. Bij Stans, een mooi dorp, biedt een bijzonder dorpsplein en mooie Sint Petrus kerk. Vanaf dit dorp kunt u met de oude tandradbaan naar de Stanserhorn op 1900m hoogte. Van boven af ervaart u de grote natuurhistorische waarde van dit vakantiegebied. Ontdek de mooie kerken in Luzern zoals de Jesuitenkerk, Franziskanerkerk of de Hofkerk in de Sankt Leodegar straat. De wandeling op de middeleeuwse stadsmuur is speciaal, deze is zeer goed bewaard gebleven ondanks historisch geweld. De monumentale huizen met fresco’s en de autovrije binnenstad en de mooie Weinmarkt zijn onderdeel van een onvergetelijk verblijf in uw vakantiehuisje in Luzern.

Actief genieten bij Luzern

In de omgeving van de vakantiehuizen in Luzern kunt u eindeloos wandelen in het wandelgebied van Eggberge. Vanaf Weggis, aan de voet van de berg Rigi = Koningin der bergen beginnen mooie wandelingen en bergtochten. Bij Engelenberg loopt de Benedictusweg, deze wandeling kunt u combineren met de kabelbaan en autobus. In de winter viert de wintersport hier hoogtij dankzij de 80km skipistes en langlaufroutes. Het natuurlijke landschap biedt eindeloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Er worden jaarlijks festivals met muziek en theater in Luzern georganiseerd. Tijdens deze evenementen leeft de stad Luzern nog meer dan normaal. Een vakantie in Luzern bruist van activiteiten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.