Genieten bij de vakantiehuizen aan het meer van Geneve

Vanaf de vakantiehuizen aan het meer van Geneve kunt u eindeloos genieten van buitenactiviteiten. In het meer van Geneve kunt u heerlijk zwemmen. Het meer ligt een hoogte van 1004 maar de watertemperatuur... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Meer van Geneve


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen aan het meer van Geneve kunt u eindeloos genieten van buitenactiviteiten. In het meer van Geneve kunt u heerlijk zwemmen. Het meer ligt een hoogte van 1004 maar de watertemperatuur is in de zomer groter dan de 20 graden, heerlijk met een oever van 9km en vier natuurlijke strandjes. Kom en geniet bij de Murtensee met talloze watersportmogelijkheden. Raften op de Saane is spannend en uniek, u heeft wel wat ervaring of instructies nodig voor vertrek. Als u met kleinere kinderen reist of fysieke beperkingen heeft, is een boottocht op het meer zeker aan te raden. Deze informatie onderstreept nog eens extra waarom u zou kiezen voor een vakantie aan het meer van Geneve.

Cultuur in de omgeving van het meer van Geneve

In de omgeving van de vakantiehuizen aan het meer van Geneve kunt u van alles bekijken en doen. Tijdens een bezoek aan de stad Lausanne is een wandeling over de promenade van Ouchy een leuke ervaring. U passeert een park, u loopt langs het water en u ziet boten aankomen en vertrekken. Liefhebbers van historie en architectuur zouden het kasteel Grandson kunnen ontdekken, Karel de Stoute verbleef hier lange tijd. De kathedraal van Lausanne staat in het oude stadsgedeelte op een prachtig punt met een schitterend uitzicht. Volgens de Zwitsers is het de mooiste gotische kerk van Zwitserland.

Meer historie aan het meer van Geneve

Ontdek ook de musea vanaf de vakantiehuizen aan het Meer van Geneve zoals musee de la Vigne et du vin, in dit museum speelt de wijn en olijfolie de hoofdrol. Het Musee Olympique geeft u prachtige presentaties over de Olympische Spelen en veel wat er bij hoort, voor de liefhebbers een unieke kans. Het kasteel de Chillon beantwoordt aan alle verwachtingen van een kasteel uit een sprookje, het is gebouwd op de rotspunt bij het meer, in de 18e eeuw kwamen hier de eerste toeristen. Zo kunt u mooie steden bezoeken tijdens een vakantie aan het meer van Geneve. Lausanne en Montreux zijn twee bekendere namen en natuurlijk Geneve. Onderschat de kleine stadjes en dorpen niet, laat u verrassen onderweg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/