De vakantiehuizen in Ticino ontvangen u met open deuren.

Ontdek de vakantiehuizen in Ticino, deze naam kunt u vertalen in Tessino maar Ticino wordt eigenlijk internationaal gebruikt. De hoofdstad is Bellinzona. Er wordt wel gezegd dat Ticino de Toegangspoort tot het zuiden is... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ticino


Informatie

Ontdek de vakantiehuizen in Ticino, deze naam kunt u vertalen in Tessino maar Ticino wordt eigenlijk internationaal gebruikt. De hoofdstad is Bellinzona. Er wordt wel gezegd dat Ticino de Toegangspoort tot het zuiden is, dat ziet u onder andere terug in de levensstijl en het gebruik van de Italiaanse taal. De Alpen scheiden Zwitserland met Ticino van de Italiaanse charmes met mooi weer en strandvakanties.

Ticino, hele jaar door een topvakantie

Vanaf de vakantiehuizen in Ticino kunt u zomer en winter genieten van een onvergetelijke vakantie. In de zomer kunt u mooie bergtochten maken, met indrukwekkende bergtoppen en geurige alpenweiden. Kunstenaars , zowel schilders als dichters, vinden hier veel inspiratie. Het romantische landschap en de diverse bouwstijlen, het in stand houden van tradities en de Zwitserse mentaliteit geven de artiesten een eindeloze bron van inspiratie. In de winter is de sneeuw onder de blauwe hemel met een plezierig zonnetje een plezierige omgeving voor de wintersporter, natuurliefhebber en voor hen die gewoon willen uitrusten in een mooie omgeving bij een gezellige vakantiebungalow in Ticino. De Zwitsers zijn evenals de vele toeristen gek op wandelen, dat ziet u terug in de 50.000km aan wandelpaden en routes door het hele land.

Cultuur en ontspanning in Ticino

Ontdek de mooie steden in Ticino. Bezoek Bellinzona vanaf de vakantiehuizen in Ticino. Het ligt net buiten het merengebied, het is een mooie stad met middeleeuwse burcht zoals de Castelgrande of di Montebello. De vestingmuren zijn indrukwekkend, er lopen wandelroutes door de hele stad en over de muren. In de oude stad vindt u mooie pleinen, mooie arcades en smalle straatjes. De stad Lugano ligt aan het meer van Lugano met prachtig uitzicht over de bergen. Door het meer ligt een dam van 32km, u kunt hier watersporten en eindeloos wandelen. Het autovrije centrum van de stad mag u eigenlijk niet missen. U kunt hier mooie kerken met bijzondere muurschilderingen ontdekken. U vindt hier ook andere religieuze kunst in de vorm van altaren, schilderijen en beeldhouwwerken. Vakantie in Ticino is een vakantie met een Italiaans tintje op Zwitserse grond. Al is deze regio wat minder bekend, u kunt en mag alles verwachten van deze topvakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.