Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de voordelige vakantiehuizen aan het strand in Friesland

De vakantiehuizen aan het strand in Friesland staan op de mooiste plekjes zoals bij de Friese Meren en op de Friese Waddeneilanden. Bij de Friese Meren kunt u denken aan het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Heegemeer, de Fluessen of het Slotermeer. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Friesland staan op de mooiste plekjes zoals bij de Friese Meren en op de Friese Waddeneilanden. Bij de Friese Meren kunt u denken aan het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Heegemeer, de Fluessen of het Slotermeer. Bij de Waddeneilanden kunt u denken aan Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Nederland is een waterrijk land. Friesland is niet heel dicht bevolkt, dus de natuurlijke omgeving komt volledig tot zijn recht.

De Friese Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn belangrijke locaties voor de vakantiehuizen aan het strand in Friesland. Deze eilanden bieden een heel eigen sfeer, zeker in vergelijking met de rest van Nederland. U vindt hier gezellige badplaatsen, brede stranden, Noordzee, hoge golven en nog deels authentieke vissersdorpen. We gaan even langs de eilanden in vogelvlucht. Vlieland is klein, natuur en rust zijn de hoofdrolspelers. Dit ziet u ook terug in het feit dat er geen auto’s zijn toegestaan op het eiland. Terschelling is een wat groter eiland met bos, weiland, dorpen. De toerististische topattractie op dit eiland is het jaarlijks georganiseerde Oerol festival. Hier komen werkelijk duizenden mensen opaf. Gedurende een paar dagen worden hier concerten en muziektheatervoorstellingen gegeven in zeer gevarieerde stijlen. Het eiland Schiermonnikoog is voor het grootse deel beschermd natuurgebied. U vindt hier brede stranden, duinen, gezellige dorpen; alles in een eigen eilandensfeer. Als u wel sportief aangelegd bent en u houdt wel van een uitdaging en van de natuur, kunt u voor wadlopen vanaf Friesland en Groningen kiezen. Tijdens het laagtij worden hier wandelingen op de zeebodem georganiseerd. Elk eiland heeft wel zijn eigen likeurtje en tradities. De overeenkomst van deze eilanden is dat u overal vanaf de vakantiehuizen in Friesland van watersport en strandvakanties kunt genieten, natuurlijk afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden.

De Friese Meren

Ontdek de vele mogelijkheden van de watersport vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Friesland. Het Sneekermeer ligt tussen Sneek en Terhorne. De mogelijkheden voor watersport zijn groot. Ontdek de jachthaven bij Terherne. Bij Goingarijp staat een speciaal watersportrestaurant, er is een jachthaven en zeilschool. Watersport op het Sneekermeer staat onder meer voor speedbootvaren, zeilen en surfen. Het Tjeukemeer is het grootste binnenmeer van Nederlands Friesland. Al is het meer niet overal even diep, het is nog steeds erg populair bij de watersportliefhebbers. Het Slotermeer is een andere meer, liggend tussen de plaatsen Sloten, Balk en Woudsend. U vindt hier diverse vaarroutes, die hier beginnen of langs komen. Sloten is een historische vestingstad en ligt vlak aan het meer. Hier kunt u een mooie en gezellige jachthaven bezoeken. Wat u ook wilt doen of zien, in Friesland heerst een gemoedelijke sfeer rond de watersport. Niemand heeft haast en bijna iedereen heeft vakantie. De beste vakantie is als u uw horloge thuis laat.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.