Zoek en boek de gezellige vakantiehuizen aan het strand in Groningen

De vakantiehuizen aan het strand in Groningen zijn een goede basis van uw watersportvakantie. Stranden in Groningen zult u minder vaak aantreffen behalve dan bij de Waddenzee, maar dat wil niet zeggen dat Groningen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groningen


Informatie

De vakantiehuizenaan het strand in Groningen zijn een goede basis van uw watersportvakantie. Stranden in Groningen zult u minder vaak aantreffen behalve dan bij de Waddenzee, maar dat wil niet zeggen dat Groningen geen waterlandschap heeft, het tegendeel is waar. Denkt u hierbij aan de watersportgebieden en aan de natuurgebieden. De natuurgebieden in de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand in Groningen liggen schitterend onder de mooie luchten van het Hoogeland, bij de Waddenzee of rondom de Dollard. Ontdek ook het mooie landschap van Middag Humsterland of het Reitdiepdal, de bossen van Westerwolde en de mooie oevers van de Ruiten Aa, bij Bourtange of het Zuidlaardermeer. De natuur is nog ongerept en straalt een diepe rust en ruimte uit, een verademing als u dag in dag uit in de weer bent met mensen om u heen.

Het waterlandschap van Groningen

De aanwezige toeristische vaarroutes in Groningen nemen nog steeds in aantal toe vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Groningen. Samen met de buurtprovincies Drenthe en Overijssel vindt u hier vaarroutes die soms de provinciegrenzen overschrijden. Populaire locaties voor de watersport zijn bijvoorbeeld het Schildmeer, Zuidlaardermeer, Lauwersmeer of het Oldamtmeer. De Groningse waddengebieden bieden en mix van natuur, stranden en watersport. Vanaf Lauwersoor kunt u rechtstreeks oversteken naar Schiermonnikoog. Wat ook zeker leuk is, als u de sfeer van de watersport wilt proeven is een bezoek aan een jachthaven , die liggen op diverse plaatsen in de provincie Groningen zoals bij Zoutkamp waar u ook het visserijmuseum en oude zeesluis kunt bezoeken. De Oosterhaven in Groningen ligt vrij centraal in de stad. Neem ook de tijd om de stad in te gaan, ontdek de Martinitoren of het Groninger museum, het scheepvaartmuseum of ga lekker wat winkelen. Het aanbod van winkels is afwisselend en gezellig, een terrasje pakken voor wat typische Gronings of een lekker bakje koffie mag u zichzelf niet onthouden. Wat u ook over water met de kano kunt bezoeken is de zeehondencreche van Lenie van het Hart. Dit zeehondenopvangcentrum is een leuke attractie voor het hele gezin, zowel de kleine als grote zeehonden vertederen de bezoekers al snel met hun soms trieste en vragende ogen, ze zijn in goede handen. Pieterburen is zowel over land als met de kano te bereiken. Warffum is de kleinste zeehaven van Nederland en ligt in Groningen. Delfzijl met de haven ligt in het Damsterdiepgebied, hier kunt u ook het onderwatermuseum Muzeeaquarium bezoeken met de diverse vissoorten van de Noordzee en Waddenzee. In Groningen zult u vaak en cultuur en natuur aantreffen. In deze dunbevolkte provincie hebben de mensen bewust of onbewust de tradities en gewoontes bewaard, zodat u nu nog vaak een authentieke sfeer aantreft in een van de dorpen aan de oevers van de meren. Groningen is een unieke vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.