Vakantiehuizen aan het strand Noorwegen

isschien is een vakantie aan het strand in Noorwegen niet het eerste waar je aan zou denken bij een strandvakantie, toch is het idee uniek en ongetwijfeld een succes. Omdat vrijwel iedereen het erover eens is dat geen zomer compleet... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen


Informatie

Misschien is een vakantie aan het strand in Noorwegen niet het eerste waar je aan zou denken bij een strandvakantie, toch is het idee uniek en ongetwijfeld een succes. Omdat vrijwel iedereen het erover eens is dat geen zomer compleet is zonder een verfrissende duik in de zee, waarom niet buiten de gebaande paden gaan dit jaar en kiezen voor een speciaal uitje op het strand in Noorwegen? Je kunt alleen winnen bij een dergelijke ervaring, krijg de ervaring van je leven en bezoek de bekende Noorse fjorden en geniet van het spectaculaire uitzicht. Als u even afdaalt zult u ontdekken dat de Noorse kust bijzonder veelzijdig is en voldoende mogelijkheden heeft voor echt waterplezier, alle vormen van watersport, prachtige stranden die unieke mogelijkheden bieden voor sportieve wandelingen. En als je nog steeds niet zeker bent, denk dan eens aan de unieke Noorse gerechten. Noorwegen staat bekend om haar majestueuze bergen, de vele watervallen, de gletsjers en de nationale parken, deze zijn allemaal binnen handbereik vanaf uw vakantie aan het strand in Noorwegen en dus een compleet "pakket" met geweldige nieuwe herinneringen, gaat u mee?

Stranden in Noorwegen tarten alle verwachtingen in

De Noorse stranden zijn bekend vanwege hun Noorse karakter, ongetwijfeld is het water dus erg koud zou je denken. In de zomer is het echter goed vertoeven en heeft Noorwegen een heel plezierig klimaat. Ook het zeewater is dan warm en aangenaam. Het Jæren, Sogn og Fjordane provincie en de provincie Møre og Romsdal bieden de beste stranden, andere voorbeelden zijn Austrevågen (zuid-oosten van Krokeide), een zandstrand ideaal voor gezinnen, of de stranden in Giske, verspreid over verschillende eilanden, de stranden in Herøy, met kleine baaien om te zwemmen en zonnebaden en ga zo maar door. Het is de combinatie die het strand in Noorwegen biedt met alle ander vormen van vermaak zoals wandelen, fietsen, steden bekijken en genieten van de Noorse cultuur en je laten verwennen door de Noorse keuken.

Wat is er te doen op het strand in Noorwegen

Nu we vastgesteld hebben dat Noorwegen een fantastisch juweeltje is als het gaat om de stranden, kan je je afvragen wat er precies te doen is als u dan aan het strand ligt: van zwemmen, snorkelen en duiken, van jet skiën te windsurfen en ga zo maar door. Houdt u van de natuur dan zult u zeker genieten van de ongereptheid en het ruige karakter van de Noorse kust. Uw geest komt weer tot rust en uw lichaam zal zich kunnen inspannen en ontspannen. Stap dus eens van de gebaande paden en geniet van uw strandvakantie in Noorwegen!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.