De strandvakantie op de Canaraische eilanden is fantastisch

De vakantiehuizen aan het strand op de Canarische eilanden staan met open deuren klaar voor een gastvrij ontvangst. Als u aan een vakantie aan zee op de Canarische eilanden denkt, kunt u denken aan vulkanische natuur, mooie stranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Canarische Eilanden


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand op de Canarische eilanden staan met open deuren klaar voor een gastvrij ontvangst. Als u aan een vakantie aan zee op de Canarische eilanden denkt, kunt u denken aan vulkanische natuur, mooie stranden, watersportvakantie in een plezierig klimaat. De naam Canarische eilanden komt van Honden-eiland. Deze eilandengroep bestaat uit zeven eilanden namelijk La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarotte en Fuerteventura. Gran Canaria is het grootste eiland. Volgens aanbidders en astronomen bieden deze eilanden de Zuiverste lucht van de wereld en het Beste klimaat. De temperaturen zijn behoorlijk constant met 27 graden in de zomer en 22 graden in het de rest van het jaar. Ontdek vanaf de vakantiehuizen op de Canarische eilanden de verschillende eilanden. Een van de mogelijkheden is dat u verblijft op een eiland en dagtochten naar de nabijgelegen eilanden maakt, dit noemen ze ‘eilandhoppen’.

Lanzarote

De vakantiehuizen aan het strand op de Canarische eilanden staan op Lanzarote met kleurrijke huizen op een zwart lavalandschap. De kunstenaar Cesar Manrique heeft veel gedaan voor het behoud van de authentieke uitstraling van het eiland. De contrasten van kleuren, de contrasten van drukke steden en rustige natuur zijn kenmerkend voor dit eiland.

El Hierro

Het eiland El Hierro is het westelijke puntje van Europa. Het eiland is niet groot met 24 bij 27 km. Het natuurlijk landschap bestaat uit een hoog binnenland, kliffen aan de kust, rotspartijen en eigenlijk geen zandstranden. Wandelend genieten van de natuur is heerlijk op dit eiland.

Fuerteventura

Het eiland Fuerteventura is 110km lang en 30km breed. Het is ook het oudste eiland van de Canarische eilanden vanaf de vakantiehuizen op deze Canarische eilanden. Los Lobos is een mini eilandje, bijna verbonden met Fuerteventura met een omvang van 6 bij 2m.Naast een woestijnlandschap van zand, rotsen en stenen liggen hier mooie stranden over een lengte van 55km. Denkt u hierbij aan de stranden op het noorden en zuiden, ontdek het schiereiland Jandia. Bij de vuurtoren op Playa del Matorral liggen mooie zandstranden met in het binnenland een mooi en groen moerasgebied.

La Gomera is een kleine Canarisch eiland. Het eiland is bijna rond met een doorsnede van 25km. Het is een ruw eiland met bergen, kliffen en avontuurlijke kustijn. Er zijn nauwelijks stranden.

La Palma is het kleinste van de zeven eilanden. Het eiland trekt diverse toeristen die van kleinschalige en schone zandstranden houden. Samen met Tenerife ligt het in het westen. De ene helft van Tenerife is groen met bergen, de andere kant van het eiland ligt in de ‘schaduw van de berg en is daarom meer kaal, droog en zonnig. Mooie stranden op Tenerife vindt u bij El Medano-zandstrand van 3km, ontdek ook de diverse schone kiezelstranden. Met waterschoenen op de kiezelstranden kunt u fijn genieten van strand- en watersport. De Canarische eilanden bieden jong en oud veel vakantieplezier.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.