De strandvakantie bij vakantiehuizen in Catalonie is super

Maak kennis met deze Spaanse vakantiebestemming bij de vakantiehuizen aan het strand in Catalonië. De Spaanse kust met romantiek en gezelligheid heeft al veel toeristen veel plezier bezorgd. Catalonië ligt in Noordoost Spanje met de provincies Gerona... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Catalonie

Speciale Vakantiehuizendeals in Catalonie


Informatie

Maak kennis met deze Spaanse vakantiebestemming bij de vakantiehuizen aan het strand in Catalonië. De Spaanse kust met romantiek en gezelligheid heeft al veel toeristen veel plezier bezorgd. Catalonië ligt in Noordoost Spanje met de provincies Gerona, Barcelona, Tarragona en Lerida. Het strand en de toeristen zijn een belangrijke bron van inkomsten. De zandvlaktes, moerassen en de steile kusten en klippen vormen een prachtig kustlandschap.Uw strand- en watersportvakantie is eenvoudig te combineren met wat cultuur proeven, kijk rond in de omgeving en ontdek de diverse historische kloosters en kerken. U komt hier prachtige velden met sinaasappelbomen tegen met een irrigatiesysteem wat vele jaren terug door de Arabieren werd toegepast. Tot slot nog een kenmerkend feit over de folklore in Catalonië voor dat we de stranden gaan ontdekken. Er worden wedstrijden gehouden tussen teams die menselijke piramides vormen begeleid door de muziek van de Catalaanse houten blaasinstrumenten, zeker een aanrader.

De kust van Catalonië

De stranden bij Barcelona trekken veel toeristen vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Catalonië. Het Barceloneta beach ligt vrij dicht bij de stad Barcelona en is dus gauw vol en druk. U kunt hier fijn zwemmen, wind- en kitesurfen. Er zijn diverse gelegenheden waar u wat eten of drinken kunt. Natuurlijk vindt u altijd een rustig plekje op het strand voor een goed boek terwijl u wat bijkleurt. Een wandeling langs het strand, naar de schilderachtige haven of over de boulevard is altijd leuk en ontspannend. Icaria beach is een mooi strand wat iets verderop ligt. Bij Marbella beach ligt een vriendelijk naakstsrand, dat wil zeggen, daar wordt het oogluikend toegestaan. Officieel bestaat er geen nudistenstrand in Spanje. Bij de Sitges stranden vindt u plezierige omstandigheden voor een familievakantie op een schoon strand. Het heldere water is ideaal voor een duikavontuur.

Stranden bij Barcelona

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Catalonië vindt u bij Barcelona mooie stranden. San Sebastia is een vrij groot traditioneel zandstrand met diverse mogelijkheden voor watersport zoals zeilen en surfen. Barceloneta is zeer geschikt voor jongeren en buitenlanders met strandvoorzieningen. Bij Nova Icaria vindt u een rustig strand voor sport en spel, ideaal voor een familievakantie. Bogatell is een mooi zandstrand met watersportfaciliteiten. Mar Bella is een heel gevarieerd strand waar van alles gebeurd met strandactiviteiten en watersport. Llevant is een vrij nieuw strand en ligt het meest oostelijk van de stad.

Andere stranden in Catalonië

In de provincie Gerona vanaf de vakantiehuizen in Catalonië ligt bij Roses een mooi strand van 4km lang, u ziet hier ook nog in de vissershaven dat de vissersvloot nog steeds actief is. De jachthaven en de watersportfaciliteiten zijn goed verzorgd, leuk om te ontdekken als deelnemer of als toeschouwer. De badplaats Salou dichtbij Tarragaona ligt aan de Costa Dorada. Denkt u ook aan lloret de Mar of Malgrat de Mar voor een bruisende strandvakantie of familievakantie. Kies een badplaats of strand dat Uw vakantiewensen vervult.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.