Kies voor het strand bij de vakantiehuizen in Valenciaanse Gemeenschap

De vakantiehuizen aan het strand in Valenciaanse gemeenschap zijn aantrekkelijk als u van strand, natuur en cultuur aan de Spaanse kust houdt. Valencia staat meer bekend als bestemming voor een stedentrip dan voor een... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Valenciaanse Gemeenschap

Abaco
3
6

Speciale Vakantiehuizendeals in Valenciaanse Gemeenschap


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Valenciaanse gemeenschap zijn aantrekkelijk als u van strand, natuur en cultuur aan de Spaanse kust houdt. Valencia staat meer bekend als bestemming voor een stedentrip dan voor een strandvakantie. Het ligt prachtig aan de Middellandse Zee en biedt mooie stranden, schoon met fijn zand. Samen vormen ze de ingredienten voor een gezellige vakantie.

Valencia

Er liggen twee stadsstranden bij Valencia vanaf de vakantiehuizen aan het strand in het Valenciaanse gemeenschap. In het noordelijk deel ligt La Malvarossa bij het dorp Alboraya. Las Arenas ligt meer zuidelijk aan de kust, naast de haven. U zult hier wat meervoorzieningen aantreffen. U kunt hier gezellige uitgaan of een hapje eten.

Stranden in de omgeving

Zuidelijker van Valencia liggen meer rustiger stranden zoals bij het natuurpark Albufera met natuurstranden en een prachtige duinenrij. Playa de Pinedo Pueblo is een mooi zandstrand waar u fijn kunt sportvissen en kitesurfen. Een hapje eten kan hier op diverse locaties. Playa el Saler ligt bij het authentieke dorpje met dezelfde naam. Hier vindt u een rustig strand met picknicktafels, bijzonder blauw water en strandvoorzieningen zoals douches. Playa de la Devesa is een strand tussen El Saler en El Perellonet, het is populair bij de nudisten en gayscene. Houd er rekening mee dat u op sommige stranden en parkeergelegenheden moet betalen. Elke locatie heeft zijn eigen gedragsregels. Nog wat laatste tips voor het hoofdseizoen; op de boulevard is er een zomermarkt met strandkleding, zonnebrillen en souveniers. Tijdens het hoogseizoen is de parkeergelegenheid soms te beperkt. De zon is op de top van de dag gevaarlijk sterk met risico voor huidverbranding. De Valencianen gaan niet voor niets lunchen op dit tijdstip. Vanaf het natuurpark Albufera kunt u inschrijven op mooie boottochten in de omgeving. Als u met kleine kinderen op stap bent of u bent wat minder mobiel, is dit een mooie oplossing voor het bewonderen van de mooie omgeving. El Saler is een gezellig dorpje in het zelfde natuurpark Albufera. U ontdekt hier vanaf de vakantiehuizen in Valenciaanse gemeenschap een mooi strand, natuur, golfbaan en gezellige eetgelegenheden.

Bezienswaardigheden in Valencia

Vanaf de vakantiehuizen in de Valenciaanse gemeenschap kunt u met een kunsthistoricus een cultuurhistorische wandeling maken door de omgeving, het is een leuke mix van cultuur opsnuiven en wandelen in een mooie omgeving. In Valencia is de Ciudad de las Artes Y de las Ciencias, een stad van kunst en wetenschap in futuristische gebouwen omringd met water. Het is een soort van interactief museum en wetenschappelijk ontmoetingspunt. Mercado Central is markt in het centrum waar bijna alles verkocht wordt, tot 14.00 in de middag. Het gebouw moet u ook echt even bekijken, heel bijzonder. De kathedraal in Valencia y el Miuelette is prachtig met het hoofdaltaar en de kapittelzaal. La Lonja is een historisch gebouw rond de 1500, het staat op de werelderfgoedlijst vanwege de architectuur. Valencia is een all-round vakantiebestemming in Spanje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.