Vakantiehuizen in Antwerpen zijn voordelig en gezellig

Uw vakantie in Antwerpen zal...schijnen als een diamant. Deze provincie ligt in het meest noordelijke van het land en is de thuisbasis van de stad met dezelfde naam en bekend staat als “ het hart van de wereldwijde diamantindustrie”. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Antwerpen


Informatie

Uw vakantie in Antwerpen zal...schijnen als een diamant. Deze provincie ligt in het meest noordelijke van het land en is de thuisbasis van de stad met dezelfde naam en bekend staat als “ het hart van de wereldwijde diamantindustrie”. Meer dan 70% wereldwijde handel in diamanten vindt hier plaats. Deze provincie is de meest bewolkte provincie van het land en de stad met dezelfde naam (Antwerpen) staat ook bekend om haar mode industrie.


Een vakantie met historische bezienswaardigheden

De provincie bestaat uit een aantal historische steden, zoals Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Herentals en Lier. Antwerpen is de een na grootste stad van het land en de hoofdstad van deze provincie. De haven van Antwerpen is de een na grootste van Europa. De stad heeft 29 theaters, 35 musea en 6 concertzalen. U vindt hier een fantastische dierentuin, die als derde van Europa is, gezien het brede dieren assortiment. Onder de belangrijkste attracties die u kunt bezichtigen tijdens uw verblijf in Antwerpen, kunnen we de Grote Markt noemen, met de 16de-eeuwse architectuur; daarna kunt u een bezoek brengen aan de schitterende Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal; het kasteel Het Steen is een must om te zien, het Museum Plantin-Moretus kan interessant zijn voor sommige van u; het beroemdste Rubenshuis en de vele andere musea en galerijen. In Lier, bijvoorbeeld, is de Grote Markt een geweldige plek om deze mooie stad te beginnen te verkennen. Hier vindt u ook de Zimmertoren met de planetarium, het Begijnhof die ontstond in de 13de- eeuw, het stadhuis en anderen.


Culturele schatten op uw vakantie in Antwerpen

De culturele schatten van Antwerpen worden zeer mooi geëtaleerd in de gehele provincie. Vanuit een vakantiehuis in Antwerpen mag u niet missen om een bezoek te brengen aan de dierentuin “Zoo Antwerpen”, de drukste winkelstraat genaamd De Mier, en natuurlijk de wereldberoemde Diamantwijk, gelegen nabij het Centraal Station en het Diamantmuseum. De Sint- Romboutskatheraal in Mechelen met een toren die 97 meter hoog is, is een opmerkelijk gezicht. Het Stadhuis is heel verbazend en het Museum Hof van Busleyden maakt het helemaal compleet. Niet als laatste, kunt u vanuit een vakantiehuis in Antwerpen, een bezoek brengen aan het Kasteel de Merode in Westerlo, een indrukwekkende 16de-eeuws pand.


Een vakantie in de natuur van Antwerpen

Het natuurgebied van Antwerpen bestaat uit nogal interessante “delen” : er zijn verschillende rivieren, onder andere de Schelde en de Rupel, maar ook heidevelden en bossen, zoals de Kalmthoutse Heide, de heide rond Turnhout en het Prinsenpark in Reite. Tijdens uw verblijf in Antwerpen, kunt u typische boerderijen bezoeken, die gelegen zijn door de hele provincie. Natuurlijk, moeten wij wederom de beroemdste en indrukwekkende Zoo Antwerpen noemen. Ook Het Aquatopia is zeker uw bezoekje waard. Hoewel Antwerpen minder bekend staat om zijn natuur, Antwerpen kan voldoende bieden op het gebied van “groene” ontspanning.


Wellness en spa op vakantie in Antwerpen

Een wellness en spa weekend in Antwerpen...het klinkt helemaal niet slecht, toch? Het wordt nog beter zodra u in Hezemeer bent. Hier vindt u grote sauna’s, verschillende soorten whirlpools, ontspanningsruimtes en lekker eten. Wat kunt u nog meer wensen? Ook kunt u Fitopia in Edegem proberen of een van de andere wellness centra, die klaar staan u alles over ontspanning te leren.


Activiteiten en sporten

Op het gebied van activiteiten en sporten, provincie Antwerpen bied u talloze activiteiten, ongeacht uw leeftijd. Als u van bezienswaardigheden houdt, zijn er meer dan genoeg historische plaatsen en gebouwen, culturele locaties en u kunt intrigerende evenementen bijwonen. Indien u met kinderen reist (maar ook zonder kinderen) is de Antwerpse Zoo een must. Voor de jongeren onder u, bied de modestad Antwerpen geen tekort aan locaties om uw geest dagenlang wakker te houden. Een appartement in Antwerpen bied u zeker de mogelijkheid om de natuur in deze regio te verkennen. U kunt bijvoorbeeld het Dierenpark Planckendael in Mechelen bezoeken of Antwerpen en de omgeving per fiets verkennen. Geniet van de schoonheid van het landschap om door de Kalmthoutse Heide te wandelen of neem de fietsroute de Schelde Dyke in Bornem, dit moet een droom zijn voor elke fietser. Zelfs een ballonvaart is hier mogelijk. Dit is een vakantie in Antwerpen!


Familievakantie in Antwerpen

Indien u op zoek bent naar een geschikte locatie, om minst een dag met uw gezin door te brengen zodat u iedereen kunt behagen, is een pretpark bijna altijd het perfecte antwoord. Het houdt de kinderen rustig (en natuurlijk vrolijk) en u wordt vermaakt. In dit geval, in provincie Antwerpen, kunt u een bezoek brengen aan de Bobbejaanland in Lichtaart, het Technopolis in Mechelen en zelfs het Zilvermeer in Mol zorgt voor waterpret als het zonnig is. De lokale dierentuinen en de bezienswaardigheden in de grote steden maken het plaatje helemaal compleet.


Dineren in Antwerpen - Eet Smakelijk! Bon Appétit! Guten Appetit!

De Antwerpse keuken is heel voortreffelijk, of het nu fastfood is of een vorkje prikken in een restaurant, komt u zeker niet tekort aan mogelijkheden om uw smaakpapillen te verwennen: de Boudin Blanc en Boudin Noir zijn bloedworsten gemaakt door ambachtslieden, de Vlaamse Stovery is een stoofpot van rundvlees gekookt in bier. Dan zijn er, uiteraard de beroemdste Frietjes, de wafels en de mosselen met patat, maar ook de straat bakkerij met lekkere Smoutebollen. Maak uw riem maar vast (als u nog kunt na al het eten) en eet zoveel als u kunt.


Vakantie met een huisdier in Antwerpen

Bent u van plan om met uw huisdier op vakantie te gaan in Antwerpen? Dat is zeker mogelijk en u kunt er helemaal van genieten. Indien u wenst te wandelen door het landschap of in de steden , Antwerpen biedt u zeker deze mogelijkheden. Een huisdiervriendelijke accommodatie in Antwerpen zal uiteraard een groot verschil voor u maken. U kunt in de avonden uitgaan en barbecueën of ontspannen op een terras, het maakt het helemaal compleet wetend dat uw huisdier dicht bij u is.

Bezienswaardigheden, een "moet zien " lijst van Antwerpen

 • De stad Antwerpen met zijn bezienswaardigheden: het Diamantmuseum en de Grote Markt met zijn unieke architectuur, het Steen en Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal, het Rubenshuis, enz.
 • De Antwerpse Zoo, beroemd over de hele wereld om zijn brede dierenassortiment;
 • Lier en het stadhuis, de Zimmertoren die teruggaat tot de 14de -eeuw met het planetarium daarin;
 • Mechelen en de Sint-Romboutskathedraal, het Museum Hof van Busleyden, het Dierenpark Planckendael, enz .;
 • Het Kasteel van Westerlo weerspiegelt de vroege Vlaamse renaissancestijl. Het kasteel is open maar één weekend per jaar, namelijk tijdens de plaatselijke kermis.

Uw vakantie doorbrengen in Antwerpen zal zeker uw hart doen schitteren als een diamant. Het meest noordelijke provincie van België is vol met verrassingen bij elke stap die u zet. Geniet elke dag op verschillende manieren van de schoonheid van België.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.