Bij de vakantieparken in de Ardennen vindt u rust en actie.

De vakantieganger, op zoek naar spannende buitenactiviteiten is aan het juiste adres bij de vakantieparken in Belgische Ardennen. We geven u graag wat voorbeelden van buitenactiviteitein in de prachtige omgeving van... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Ardennen


Informatie

De vakantieganger, op zoek naar spannende buitenactiviteiten is aan het juiste adres bij de vakantieparken in Belgische Ardennen. We geven u graag wat voorbeelden van buitenactiviteitein in de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen. Abseilen is op een spannende manier afdalen van een verticale rotswand, onder begeleiding van instructeurs en met een goede uitrusting zult u hier veel plezier aan beleven. Iets rutsgevender is het boog – en buksschieten, een van de activiteiten die hier mogelijk is. Kies voor het Challenge parcours als u wat uitdaging wilt, het is een route via touwbruggen, trappen en klettersteigen door het ruigste gedeelte van de Ardennen. Kano varen op de rivier de Ourthe is een waar genoegen als u van natuur en varen houdt. U kunt zich inschrijven voor een tocht met instructeur tijdens een vakantie in de Belgische Ardennen. Natuurlijk kunt u in de Ardennen fantastisch wandelen en mountainbiken, dat heeft geen verdere uitleg nodig. Houffalize wordt beschouwd als de hoofdstad van de mountainbikers. De natuurlijke omgeving van de Ardennen hebben een rustgevend effect op de mensen.

De culturele schatten in de Ardennen

De bosrijke Ardennen liggen voor een deel in België, uw volgende vakantiebestemming. U kunt tijdens een vakantie in de Belgische Ardennen talrijke culturele en historische bezienswaardigheden bewonderen. Een bezoek aan de historische stad Bouilon is afwisselend met een middeleeuwse burcht opengesteld voor bezoekers, kijk rond in het toeristisch centrum, het ligt op 383m hoogte. Houffalize ligt op een mooie locatie vlakbij de vakantieparken in Belgische Ardennen met bezienswaardigheden uit de WOII, er staat een mooie kerk. Cultuur en natuur vormen een prachtige eenheid.

Geniet van de schitterende natuur

De grotten van Han zijn een natuurhistorische bezienswaardigheid met prachtige kalkafzettingen, uit de gevonden opgravingen vond men informatie over de voormalige bewoners. U kunt zowel met de boot als wandelend onder begeleiding van een gids de grotten in. Als u rondkijkt in de omgeving, zult u vele kastelen ontdekken, vaak met mooie tuin of opengesteld voor bezoekers, deze vormen een prachtig geheel met het natuurlijk landschap. De bungalowparken in de Belgische Ardennen zijn een all-round vakantie adres waar u kunt kiezen voor een rustige of actieve vakantie, leuk voor iedereen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/