Vakantiehuizen in De Haan

Een vakantie in de Haan staat vooral bekend om haar strandvakantie. U vindt hier het langste strand aan de Vlaamse kust. Denkt u hierbij aan 12km lang en 50-80m breed. Een andere uniciteit is het naturistenstrand bij Bredene... Lees meer

Informatie

Een vakantie in de Haan staat vooral bekend om haar strandvakantie. U vindt hier het langste strand aan de Vlaamse kust. Denkt u hierbij aan 12km lang en 50-80m breed. Een andere uniciteit is het naturistenstrand bij Bredene, de enige aan deze kust. Daarnaast vindt u in de badplaats de Haan mooie historische cultuur. U kunt op de fiets, wandelschoenen, in de auto, op de motor en op het water genieten van uw actieve vakantie. Daarom kiest u voor een vakantiehuis in de Haan.

De strandvakantie in de Haan


De Vlaamse kust is met reden trots op dit mooie stuk strand. Het is in juli en augustus niet overvol maar wel druk. Buiten deze maanden kunt u fijn uitwaaien aan de waterlijn. Het aanbod van de watersportmogelijkheden is compleet met zowel cursussen als verhuur van een uitrusting voor surfen, zeilen en zelfs duiken. Het strand is schoon en goed verzorgd, u kunt hier op elk moment van de dag of het seizoen genieten van de zee, zon en het zand. Andere activiteiten op het strand zijn zeilwagenrijden en strandsurfen. De stranden zijn beveiligd, plezierig voor jong en oud. Aan het strand van de Haan kunt u duur en goedkoop eten of wat drinken. Op de informatieborden vindt u informatie over paardrijden, vliegeren en wandelen met uw hond op het strand. Speciaal voor de kinderen vindt u overal op het strand antiverdwaalpalen, zijn vormen uw orientatie als u even niet weet waar u zit aan de kustlijn.

Cultuur in de Haan


De heilige Monica is de beschermheilige van deze badplaats. Het is een van de vijftig Mooiste dorpen in Vlaanderen. Daarom zult u hier geen hoogbouw aantreffen, een van de voorwaarden voor deze nominatie. Er worden jaarlijks terugkerende activiteiten georganiseerd zoals de West Vlaamse Senioren kustdag of de vosseslagfeesten of de reuzenfeesten. In de zomer organiseert de buitengewone kunstacademie een tentoonstelling in de openlucht. Zo valt er van alles te beleven tijdens een vakantie in de Haan.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.