De beste vakantiehuizen aan zee in West Vlaanderen

Bij een vakantie in West Vlaanderen denk je meteen aan De Panne, Blankenberge, Oostende en de Haan en niet zonder reden want het zijn populaire badplaatsen aan de Belgische Kust, elk met z’n eigen karakter en ontelbare vakantiehuisjes. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in West Vlaanderen


Informatie

Bij een vakantie in West Vlaanderen denk je meteen aan De Panne, Blankenberge, Oostende en de Haan en niet zonder reden want het zijn populaire badplaatsen aan de Belgische Kust, elk met z’n eigen karakter en ontelbare vakantiehuisjes. Het 70km lange strand van West Vlaanderen is overal breed en goed toegankelijk. Het water wordt langzaam dieper en daardoor een beschikte bestemming voor families met kinderen. Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, wandelen op het strand en natuurlijk zwemmen, het hoort er allemaal bij tijdens een zomervakantie in West Vlaanderen.

Strandvakantie met het gezin

Lekker ontspannen aan zee, de vakantiehuizen in West Vlaanderen zijn hiervoor het ideale uitgangspunt. Ze liggen veelal dicht bij het strand, maar ook dichtbij andere bezienswaardigheden en activiteiten. Een korte wandeling door de duinen scheidt u van het strand en de zee, maar ook een lange wandeling of fietstocht om de natuur te verkennen is hier heerlijk. Vooral de Haan en de Panne zijn geschikte bestemmingen voor families met kinderen. Een dagje Plopsaland mag ook zeker aan uw programma niet ontbreken, het ligt echt niet zo heel ver van uw vakantiehuisje in West Vlaanderen. Iets verder rijden, maar absoluut de moeite waard is Bobbejaanland, zeker voor kinderen tot 12 jaar een geweldige belevenis.

De Belgische Kust beleven

Voor jongeren zijn Oostende, Blankenberge en Knokke Heist de ideale bestemming. Na een dag aan het strand begint het bruisende nachtleven met clubs, disco’s en natuurlijk diverse bars, om daarna weer lekker aan het strand te gaan liggen. Ben je niet zo’n feestbeest, ook geen probleem, want je kan ook lekker uit eten bij de vele restaurantjes langs de boulevard. Lekker een dagje winkelen? Ook dat doe je op de boulevards of tijdens een uitstapje naar Antwerpen of Gent. Voor natuurliefhebbers ligt natuurgebied het Zwin op de grens met Nederland. Hier huizen veel watervogels en de wandel- en fietspaden nemen u mee door dit prachtige gebied. Met de vakantiehuizen in West Vlaanderen kan je de Vlaamse Kust echt beleven.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.