De vakantiehuizen in Fünen zijn fantastische vakantie-adressen

In de omgeving van de vakantiehuizen in Fünen kunt genieten van cultuur en natuur op deze eilanden. U vindt hier diverse kunstwerkplaatsen, kunstgalerijen naast de historische kastelen, landhuizen en schilderachtige dorpjes. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Fünen Langeland en Ärö


Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizen in Fünen kunt genieten van cultuur en natuur op deze eilanden. U vindt hier diverse kunstwerkplaatsen, kunstgalerijen naast de historische kastelen, landhuizen en schilderachtige dorpjes. Fünen heeft de complimenteuze bijnaam Tuin van Denemarken vanwege de prachtige mix van cultuur en natuur.

Actief genieten in Fünen

Een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Fünen is van alle markten thuis. De stranden zijn ideaal voor strandactiviteiten en de watersport. Sportvissen in een natuurlijke omgeving kunt u niet overal, hier wel. Zo kunt u hier een boottocht boeken op een houten zeilboot. Activiteiten aan het water zijn duiken, surfen, zeilen, zwemmen. Wandelen en fietsen in de omgeving is heerlijk tijdens een vakantie in Fünen. Maak de keuze voor een themaroute op de fiets langs werken en locaties van de schilder Larsen,zo zijn er vele voorbeelden. Een golfvakantie is zeer goed mogelijk dankzij de diverse golfbanen op deze eilanden. Bezoek een van de havenstadjes, proef de sfeer en de verse visgerechten, maak een boottocht of kies voor een visexcursie.

Cultuur in Fünen

Ontdek de culturele bezienswaardigheden in de omgeving van uw vakantiehuisje in Fünen. U zult overal mooie en originele tuinen aantreffen in dit vakantiegebied. Een bezoek aan het stadje Odense is een aanrader. Het is de geboorteplaats van de sprookjesschrijver H.C.Andersen. In deze stad ontdekt u meerdere monumenten die verwijzen naar deze schrijver, hier kunt u leuk rondkijken. Tasinge is slechts verbonden met Fünen met een brug. Een bezoek aan het kasteel van Valdemar is uniek, ooit gebouwd in de 16e eeuw voor de zoon van de koning toendertijd. Het is gelukkig opengesteld voor publiek, dit mag u niet missen. De oude watermolens vormen aantrekkelijke bezienswaardigheden, soms oud en soms gerestaureerd. Het zijn bijzondere stille getuigen van de levensstijl van deze regio. Kasteel Egeskov is een historische toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen in Fünen. Het wordt omringd door een meer, er zijn vier prachtige tuinen, u kunt een rondleiding boeken, er lopen wandelroutes en er is een avonturenpark in de toppen van de bomen. Deze mix van cultuur en natuur is kenmerkend voor Denemarken, vaak onafscheidelijk met elkaar verbonden. U kunt eindeloos genieten in Fünen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.