Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Verwen uzelf met de gezellige vakantiehuizen in Zuidoost Jutland

De vakantiehuizen in Zuidoost Jutland staan in een provincie van Denemarken met een eigen identiteit, dat ziet u onder andere terug in het dialect. Dit is terug te voeren op de historie en gebeurtenissen in WOII. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuidoost Jutland


Informatie

De vakantiehuizen in Zuidoost Jutland staan in een provincie van Denemarken met een eigen identiteit, dat ziet u onder andere terug in het dialect. Dit is terug te voeren op de historie en gebeurtenissen in WOII. Zuidoost Jutland kunt u beschouwen als de Deense fjordenstreek. De fjorden zijn het Walhalla voor de surfers en zeilers, dankzij de natuurlijke omstandigheden. Het glooiende landschap leent zich uitstekend voor een fijne wandeling of fietstocht zoals bij Haderslev en Kolding. De Flensburger Forde is een wandelroute van 74km waar u natuurlijk ook een deel van kunt lopen, gebaseerd op oude smokkelpaden door bossen en langs water. Deze route leidt u langs mooie bezienswaardigheden zoals oude molens, steenbakkerij Carthrinesminde of de tuinen van kasteel Grasten.

Ontdek de cultuur in Zuidoost Jutland

U kunt vanaf de vakantiehuizen in Zuidoost Jutland interessante en leuke culturele bezienswaardigheden ontdekken zoals het Sonderjyllands kunstmuseum in Tonder. En als u hier dan toch bent, maak een wandeling in het centrum van Tonder. Als u bent geinteresseerd in historie en levensstijl, bezoek het prehistorische Hjemstad Oldtidspark bij Skaerbaek. Hier gaat u echt terug in de tijd, u wordt zich heel goed bewust in welke tijd we leven. U kunt mooie, authentieke, grote en kleine steden bezoeken vanaf uw vakantiebungalow in Zuidoost Jutland. Horsens ligt bij de gelijknamige fjord, omringd door een mooie natuurgebied. In Kolding staat het Koldingshus, de locatie is schitterend gerenoveerd en de het huisvest het Trapholt kunstmuseum. Bij Sonderborg kunt u het kasteel uit 1170 bezoeken. Van toren werd het een vesting en zelfs een renaissance kasteel. Nu is het een museum. Liefhebbers van historie en bouwstijlen willen dit niet missen.

Actief genieten in Zuidoost Jutland

Een actieve vakantie in Zuidoost Jutland is afwisselend. De fjorden zijn een ideale locatie voor de surfsporten en zeilen. Mooie steden aan de kust zijn Sonderborg en Aabenraa. Wandelen en fietsen in de omgeving van de vakantiehuizen in Zuidoost Jutland is heerlijk, u heeft alle ruimte. U kunt kiezen voor natuur of voor een mooie route op het platteland. Bij Skanderborg ligt een mooie merengebied waar u ontspannen kunt vissen. Voor info over de visvergunning kunt u het beste op locatie naar informeren. Een vakantie in Zuidoost Jutland biedt voor ieder wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.