De vakantiehuizen in Beieren voor een comfortabel verblijf

In de omgeving van de vakantiehuizen in Beieren zult u plezier beleven aan de natuur en cultuur, kenmerkend voor deze regio. Een onderdeel van deze regio is het Beierse Woud en de Beierse Alpen. U vindt hier tijdens het... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Beieren


Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizen in Beieren zult u plezier beleven aan de natuur en cultuur, kenmerkend voor deze regio. Een onderdeel van deze regio is het Beierse Woud en de Beierse Alpen. U vindt hier tijdens het winterseizoen een levendige wintersport compleet met après-ski, snowboarden, langlaufen en andere nevenactiviteiten in de sneeuw. In de zomer is een vakantie in Beieren een paradijs voor wandelaars en mountainbikers en liefhebbers van bergsport.

Maak kennis met de rijke cultuur

Mijnbouw en de geschiedenis van Beieren zijn nauw met elkaar verbonden. De Salzbergwerkmijn is de enige stille getuige en tevens topattractie in de omgeving van de vakantiehuizen in Beieren. U gaat met een mijntreintje de bergen in maar er is ook een houten glijbaan, leuk en informatief. Het Kelhsteinhaus is een bijzondere attractie, u parkeert uw auto, gaat met de bus naar boven via bergweg en tunnels en dan arriveert u bij het schuilhuis van Hitler, het uitzicht is prachtig maar het gebouw niet. Ontdek het kasteel Herrenchiemsee bij de Chiemsee, u vindt hier historie en bouwstijlen die elk hun eigen taal spreken. Bezoek een mooie Duitse stad zoals Würzburg, het ligt heel mooi aan de Main. De diverse bruggen geven de stad een extra allure, de oudste brug is middeleeuws uit de 18e eeuw, wandel rond in de oude kern, ontdek de vesting Marienberg en de Sint Kilianusdom. Probeer op een terrasje en plaatselijk gerecht, likeurtje of biertje. Mensen kijken vanaf een terras is een leuke bezigheid als u niet van winkelen houdt en toch de sfeer van de stad wilt proeven.

Actief genieten tijdens een vakantie in Beieren

De Beierse Alpen zijn een prachtige bestemming vanaf de vakantiehuizen in Beieren. De grote en kleinere meren bieden plezierige omstandigheden voor watersport en ontspanning aan het water. De bergen met toppen als Zugspitze op 2964m zijn een prachtige omgeving voor uw wintersport bij Garmisch Partenkirchen. Buiten het winterseizoen kunt u hier fijn wandelen, mountainbiken en genieten van de schoonheid en rust van de bergen en het Mittenwald. Nederland ligt slechts 1000km van uw vakantiehuisje in Beieren, reistijd is hier dus probleem. Het natuurlijk landschap van bergen, rivieren en bossen geven u alle gelegenheid voor een bruisende actieve vakantie in Beieren.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/