7.2 203 beoordelingen
Vakantiehuizen Informatie

Vakantiepark Nordseeküste

Het Nordseeküste vakantiepark in Duitsland op het groene schiereiland Butjadingen naast de Waddenzee is een compleet park van Center Parcs. U vindt hier ruimte maar ook rust en stilte. Als u in alle rust wilt ontspannen, geniet van alle gemakken van de accommodatie... Lees meer

Park-nordseekuste

Vakantiepark faciliteiten


Informatie

Het Nordseeküste vakantiepark in Duitsland op het groene schiereiland Butjadingen naast de Waddenzee is een compleet park van Center Parcs. U vindt hier ruimte maar ook rust en stilte. Als u in alle rust wilt ontspannen, geniet van alle gemakken van de accommodatie; als u wat meer actie wilt, trekt u er op uit. Het aquatisch centrum Aqua Mundo biedt waterplezier en u kunt er de exotische sauna bezoeken. Bezoek het Friesenstrand voor een dagje strand, een strandwandeling of de rustgevende uitstraling van de zee. Voor de liefhebbers, u kunt hier meerdere restaurants bezoeken voor ontspanning en lekker eten.

Andere activiteiten in de omgeving zijn een bezoek aan het dierenpark en Jaderpark of ontdek de theecultuur , uniek en kleinschalig, dit mag u zeker niet missen. De nabijgelegen Waddenzee is zowel een prachtig natuurgebied als wandelgebied en het Nationaalpark Museum is zeker een aanrader. Gelukkig wordt dit gebied door de UNESCO beschermd. Op het eiland Butjadingen vindt u alleen als 250km aan fietspaden, informeer op locatie naar de mooiste plekjes. Als u wat meer mensen om u heen wilt, bezoek een stad als Bremen met de stadsmuzikanten, deze zult u overal in vele vormen tegenkomen. Het havendorp Bremerhaven en Wilhelmshaven mag u ook zeker niet missen. Het stadje Oldenburg is aantrekkelijk voor een avondje uitgaan en lekker eten dankzij de aanwezigheid van de diverse bars en restaurants. Als u tax free winkelen houdt, kunt u vanaf Bremerhaven naar Helgoland over het water, goedkoop winkelen met bijzonder transport vormt een dagtocht in de omgeving.

Als u eens wat anders wilt, kunt u met een gids gaan wadlopen, met schoenen door de zee tijdens het ebseizoen. De sauna met diverse voorzieningen zoals diverse sauna’s tussen 70 en 90 graden, koud water zwembad, voetenbad, Turks stoombad, openlucht zwembad met terras , Orientaal toilet en voetenbad biedt een compleet aanbod van ontspanning.

Voor de kleinste kinderen is er een speelhoek op het centerparcspark, er wordt een kinderdisco gehouden, elke avond zijn er bedtimestories dankzij een verhalenverteller, de kinderen hebben hun eigen bingo, parade en speeltuin. Er is werkelijk voor ieder wat wils.


Speciale Vakantiedeals van Park-nordseekuste

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.