Bij de vakantiehuizen in Zwarte Woud kunt u onbezorgd genieten

Een zorgeloze vakantie in het Zwarte Woud wil toch iedereen? Bij de vakantiehuizen in het Zwarte Woud kunt u alle stress van u af laten glijden. Zo kunt u bijvoorbeeld de omgeving verkennen tijdens de Zwarte Woud baden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwarte Woud


Informatie

Een zorgeloze vakantie in het Zwarte Woud wil toch iedereen? Bij de vakantiehuizen in het Zwarte Woud kunt u alle stress van u af laten glijden. Zo kunt u bijvoorbeeld de omgeving verkennen tijdens de Zwarte Woud baden route of een stukje van deze route. Het is een route van270km door dalen, mineraalwater bronnen, heilbaden, kuuroorden en mooie natuur. Een mooie andere route door het Zwarte Woud is de Duitse klokkenroutes, de hele route is 300km maar dat kunt u natuurlijk inkorten. U passeert klokkenfabrieken, makerijen, beroemde klokkentorens en u komt natuurlijk langs de grooste koekoeksklok in Triberg.

Actieve vakantie in het Zwarte woud

Naast een bezoek aan een kuuroord of thermisch bad kunt u op vele manieren plezier beleven aan buitenactiviteiten in de natuur zoals wandelen, fietsen, golfen, klimmen, vissen, parasailing, idyllische stadjes bezoeken, lekker uit eten gaan. Tijdens de wintersport kunt u bij de Feldberg op 1493m heerlijk skiën en langlaufen, niet ver van de vakantiehuizen in het Zwarte Woud. De hoogtes zullen dan de 2000m niet halen, de gezelligheid en de goede voorzieningen op alle gebied maken bijna alles goed. U vindt hier 50km aan skipistes, 28 skiliften. Het spreekt voor zich dat u hier in de zomer eindeloos kunt wandelen en mountainbiken. De rust, stilte en natuur in de bergen is altijd weer bijzonder tijdens een vakantie in het Zwarte Woud.

Culturele ontdekkingen in het Zwarte Woud

Een mooie stad bezoeken is een van de manieren om kennis te maken met de cultuur vanaf uw vakantiehuisje in het Zwarte Woud. Freudenstadt is een mooi voorbeeld hiervan. Het marktplein van deze stad is bijna wereldwijd bekend. Het is een markant plein, groot, vierkant, met historische bouwwerken en huizen waar nu veel kleine winkeltjes inzitten. Door de hele stad zult u ruim vijftig fonteinen aantreffen en dat kan plezierige afkoeling bieden tijdens de warme zomermaanden in een stad. Een prachtig natuurhistorische bezienswaardigheid is Triberg met de indrukwekkende Triberger watervallen met een lengte van 163m. De Titisee-meer en het stadje Titisee-Neustadt zijn een andere mooie bestemming vanaf de vakantiehuizen in Zwarte Woud. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat u zou kunnen bezoeken, er valt van alles te beleven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.