Verwen uzelf met een voordelig vakantiehuis in het Zwarte Woud

Bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in het Zwarte Woud kunt u op een plezierige manier het jaar afsluiten. U kunt kiezen voor de omgeving van een gezellige stad, een wintersportresort of een gemoedelijk dorp. Lees meer

Skigebied in Duitsland

Duitsland  /  Kies uw resort

Stad Hoogte van Resort Totaal aantal skiliften Pistenlengte Nachtskiën
Feldberg 950 - 1450 m 35 7 km  15 km  5 km Bekijken

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwarte Woud


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in het Zwarte Woud kunt u op een plezierige manier het jaar afsluiten. U kunt kiezen voor de omgeving van een gezellige stad, een wintersportresort of een gemoedelijk dorp. Deze gezellige vakantiehuizen in het Zwarte Woud vindt u overal.

Wintersportvakantie in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is een bekend middengebergte in Duitsland met toppen tot 1500m. Het gebied is 60km breed en 120km lang. Er liggen hier gezellige en goed verzorgde skigebieden. Afhankelijk van de locatie kunt u hier skiën, langlaufen, snowboarden, winterwandelen, snowkiten en rodelen. Enkele voorbeelden van skigebieden zijn Triberg en Schonach met 11 liften, 180km aan langlaufloipes en afdalingen op hoogtes van 600 tot 1163m. Bij Feldberg vindt u op hoogtes tussen 900 en 1500m ski-afdalingen met voorzieningen als sneeuwkanonnen, 28 liften en 60km aan langlaufloipes. Het Achtertal met Seebach biedt vier liften, afdalingen op hoogtes tussen 250 en 1164m en 30km aan langlaufloipes. Als u weet waar uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in het Zwarte Woud staat, kunt u informeren naar de sportieve mogelijkheden van de skipistes in de omgeving, dit kunt u natuurlijk ook net andersom doen. Afhankelijk van de locatie treft een rustige of levendige après-ski aan.

Ontdek de sfeervolle steden

De steden zijn mooi versierd tijdens de decembermaand. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Zwarte Woud de aantrekkelijke combinatie van sfeer, lekker eten en Kerstprodukten in een mooie omgeving. Als deze gehouden worden in een stad met historische gevels en gebouwen is het effect nog groter. In de steden Freiburg en Offenburg vindt u de grootste kerstmarkten van het Zwarte Woud maar u zult ze zeker ook in kleinere dorpen en stadjes aantreffen, houdt wel de openingsdagen in de gaten. Elke locatie heeft andere attracties en gewoontes. Kies voor een stadswandeling tijdens dit bezoek, zo kunt u de stad ontdekken in een bijzondere sfeer tijdens uw vakantie in Duitsland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.