Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Zwarte Woud

Voor een vakantie in Duitsland in de natuur is een weekendje weg in het Zwarte woud de beste locatie. Dit prachtige natuurgebied bestaat uit twee natuurparken, Mitte/Nord en Naturpark Südschwarzwald. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zwarte Woud


Informatie

Voor een vakantie in Duitsland in de natuur is een weekendje weg in het Zwarte woud de beste locatie. Dit prachtige natuurgebied bestaat uit twee natuurparken, Mitte/Nord en Naturpark Südschwarzwald. Tijdens een vakantie in Duitsland zijn er geweldige toeristische routes te wandelen in deze twee parken. De bekendste routes zijn West-, Mittel- en Ostweg en leiden u langs de mooiste bezienswaardigheden tijdens een weekendje weg in het Zwarte Woud. Een bezienswaardigheid die u kunt tegenkomen zijn bijvoorbeeld de Triberger watervallen, dit zijn 7 watervallen bij die zich in het plaatsje Triberg bevinden. Een vakantiehuis in het Zwarte Woud is een van de mooiste plekken voor een weekendje weg in Duitsland.

Een cultureel weekendje weg in het Zwarte Woud.

Een toeristisch plaatsje in het Zwarte Woud is Freiburg het stadcentrum van dit plaatsje is erg oud en heeft een aantal prachtige historische gebouwen. Bezoek tijdens een weekendje weg in Duitsland bijvoorbeeld de Gotische kerk Freiburger Münster, het Augustinermuseum, het handelscentrum of het oude stadtheater. Boek een vakantiehuis in het Zwarte Woud en bezoek ook het prachtige Hohenzollern kasteel bij Hechingen. Dit kasteel staat boven op een berg wat voor een heel mooie beeld zorgt. Rondom het kasteel zijn nog veel meer bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens een vakantie in Duitsland.

Een weekendje weg in de Duitse natuur.

Bij de vakantiehuizen in het Zwarte Woud kunt u genoeg mooie natuur bewonderen. De hoogste berg van het Zwarte Woud genaamd de Feldberg kunt u zowel in de zomer beklimmen voor een geweldig uitzicht over het bergachtige gebied, maar ook in de winter is dit een erg leuke klim. Ook wintersport is dan zelfs mogelijk! Op de verschillende rivieren en meren in dit gebied kunt u les krijgen in watersporten zoals wakeboarden en waterskiën. Als laatste is het Pforzheim wildpark erg leuk om te bezoeken, hier kun je doorheen wandelen en zien welke dieren er in het Zwarte Woud voorkomen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/