Vakantieparken in Champagne Ardennen

Vakantieparken in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net zijn een geweldige plek om uw watersportvakantie in Frankrijk met uw familie of vrienden te vieren. Neem deel aan het hele aanbod van wateractiviteiten zoals windsurfen... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Champagne Ardennen


Informatie

Vakantieparken in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net zijn een geweldige plek om uw watersportvakantie in Frankrijk met uw familie of vrienden te vieren. Neem deel aan het hele aanbod van wateractiviteiten zoals windsurfen, zeilen, kano varen, zwemmen, waterskien,vissen. U vindt hier ook het Der-Chantecoq meer, het grootste kunstmatige meer in Europa. De vakantiehuizen met zwembad bieden meer waterplezier terwijl de huisdiervriendelijke accommodaties in Champagne-Ardennen ruimte heeft voor alles en iedereen. Geniet van de geschiedenis tijdens uw cultuurvakantie in Frankrijk met trips naar Chateau de Sedan, Moncornet kasteel of het Chateau deDoumely uit de 15e eeuw, alles zeer eenvoudig te bereiken vanuit de zelfstandige villa´s. U kunt hier ook genieten van een wandelvakantie met meer dan 5000 km aan wandelpaden of een rolschaatsexcursie op meer dan 400 km aan speciale groene paden. Asl u nog niet weet waar u heen wilt op uw volgende vakantie met de familie, zoek niet verder, boek een vakantiehuis in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net.

Vakantieparken in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net voor een historische vakantie

Als u iets bijzonders zoekt, boek een vakantiepark in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net  en geniet van een fantastisch familieavontuur en ontdek de geschiedenis van dit deel van Frankrijk. Ga op onderzoek uit vanuit de diervriendelijke chalets met zwembad en ontdek de dorpen zoals Oger, het heeft de distinctieve waarde van Een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Daarnaast vindt u op de Cote des Bar route een van de vijf routes van de Champagne Toeristische Routes. U kunt genieten van een wijnproefvakantie in Frankrijk, eenvoudig te bereiken vanuit de vakantiehuizen in Champagne-Ardennen. Het was in een klooster dat Dom Perignon het geheim van de champagne ontdekte en de rest is geschiedenis. Combineer een cultuurvakantie met een sportvakantie en schrijf uw eigen geschiedenis als u gaat golfen op de golfbaan bij de Maginot Linie, leer over de geschiedenis van het militaire museum te vinden in het grootste geforitificeerde kasteel in Europa. Voor een unieke vakantie kunt u een avontuurlijke ballonvaart gaan maken of een helikoptervlucht over Troyes, een van de Franse steden die niet ernstig gebombardeerd is tijdens de Tweede Wereldoorlog. Geniet van een actieve vakantie in Champagne-Ardennen vanuit de huizen met tennisvelden, ga voor een mooie wandelvakantie in de natuur bij Foret d´Orient, met de dichtbegroeide bossen ooit gebruikt als schuilplaats door de Templar ridders. U kunt hier zoveel doen en zien, verberg uzelf voor een week met plezier en avontuur in een villa in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net.

Groen toerisme vanuit de vakantieparken in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net

De vakantieparken inChampagne-Ardennen bij Bungalow.Net bieden veel mogelijkheden voor groene ruimte voor de langverwachte actieve vakantie in de natuur. Boek een huisdiervriendelijk huis en u kunt zelfs uw huisdier meenemen. U vindt hier geen massatoerisme, wel natuurgebieden zoals Parc de la Montagne in Reims, de dichtbegroeide bossen van Ardennes, zeer geschikt voor een wandelvakantie, paddenstoelen zoeken, paardrijvakanties. Geniet van de groene velden vanuit de lucht aan boord van een luchtballon  of maak een tocht met de zeilboot op het water of ga jetskien op het Der-Changecoq meer. Kano varen, kajakken, vissen, zwemmen in het heetst van de natuur, dat is groene toerisme te vinden bij de bungalows met zwembad in Champagne-Ardennen bij Bungalow.Net, u vindt het allemaal bij Bungalow.Net. Reserveer vandaag nog.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.