Met het gezin genieten in Normandië

Oorspronkelijk vestigden de Noormannen zich hier in deze regio. Vandaar de naam. Normandië heeft alles: cultuur èn natuur. Ga op ontdekking uit als u in een van onze vakantieparken in Normandië zit. Dat wordt een belevenis voor het hele gezin. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Normandie


Informatie

Oorspronkelijk vestigden de Noormannen zich hier in deze regio. Vandaar de naam. Normandië heeft alles: cultuur èn natuur. Ga op ontdekking uit als u in een van onze vakantieparken in Normandië zit. Dat wordt een belevenis voor het hele gezin.

Op ontdekking door Normandië

Bezoek tijdens uw vakantie in Normandië de stad Le Havre. Hier ligt een van de fraaiste bruggen ter wereld aan de monding van de Seine die de oevers van Le Havre en Honfleur verbindt. Bezoek het centrum van Le Havre dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en ga mee met een boottocht door de haven. Ook Honfleur is een schilderachtig stadje. Bent u wel eens te voet naar een eiland gegaan? Dat kan bij de Mont Saint Michel. Vroeger kon het alleen bij eb maar tegenwoordig ligt er een verhoogde weg naartoe. Vanuit onze vakantieparken in Normandië heeft u ook de gelegenheid om de invasiestranden te bezoeken die tussen Le Havre en Cherbourg liggen. Omaha Beach is wel het beroemdste strand waar de geallieerden in juni 1944 massaal aan wal kwamen. Hier zijn nog enkele stille getuigen te zien van deze gigantische operatie.

Activiteiten in Normandië

Vanuit de bungalowparken in Normandië is het mogelijk om allerlei activiteiten te ondernemen. Op de stranden wordt veel surfen en kajakken aangeboden en wat meer in het binnenland is het goed fitsen en wandelen. In de kustplaats Port en Bessin Huppain kan je de invasiestranden vanuit de lucht bekijken. Ga op een vlucht paragliding mee en beleef wat de parachutisten in 1944 ervoeren. Een vakantie in Normandië levert veel herinneringen op waarvan u later nog veel zult genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.