Vakantieparken in Elzas

De Elzas regio in Frankrijk is een geweldige plek om te genieten van een vakantie met uw familie of vriendengroep. Geniet bij het zwembad, met een spelletje tennis of probeer een van de wijnen waar de Elzas bekend om staat. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Elzas


Informatie

De Elzas regio in Frankrijk is een geweldige plek om te genieten van een vakantie met uw familie of vriendengroep. Geniet bij het zwembad, met een spelletje tennis of probeer een van de wijnen waar de Elzas bekend om staat. Vergeet niet de beroemde bezienswaardigheden te bezoeken in het gebied zoals Haut-Koenigsbourg kasteel of de Maginot Linie, een verdedigingswerk uit de tweede wereldoorlog. Struin de oude boekenmarkt af in Straatsburg of fiets enkele van de 2000 km fietspaden. Kortom, of u een actieve vakantie wilt en rondkijken, paardrijden of kayak varen, of gewoon ontspannen met uw geliefden om u heen, dan zijn de vakantieparken in de Elzas van Bungalow.Net de perfecte achtergrond.

Droom groot vanuit een heerlijk vakantiepark in de Elzas 

Wat is er meer opwindend dan een magische vakantie in noordoost Frankrijk, het land van kastelen, wijngaarden en schilderachtige dorpen? Het ridderlijk verleden heeft veel mooie monumenten achtergelaten zoals het Flechenstein kasteel terwijl de natuur de regio heeft verrijkt met dichtbegroeide groene bossen en met bloemen versierde vlaktes, perfect voor een dagje buiten sporten zoals wandelen, fietsen of paardrijden. Probeer een van vele Elzasser wijnen als u wandelt op een stuk van de 170 km Route des Vins d’Alsace of ga een dag rots beklimmen of mountainbike in de Vogezen bergen. Daarnaast kunt u in de betoverende vakantieparken in de Elzas ballonvaarten maken, karten, golf spelen, ultralight vliegen, raften en meer.

Een vakantiepark in de Elzas is de perfecte ontsnapping aan de wereld

Als u op zoek bent naar de vakantie die allesbehalve gewoon is probeer een van de vakantieparken in de Elzas. Ook wel bekend als de ‘driesprong van Europa’ biedt de Elzas regio van Frankrijk een grote variatie van sport, avontuur, cultuur en amusement. Begin uw avontuur wandelend op de Great Oak Trail van Haguenau wat in een van de grootste bossen van Frankrijk ligt. Of ga paardrijden door de vallei van Kaysersberg. Kaysersberg is net als de rest van de Elzas regio een strategische locatie. Gelegen bij diverse populaire toeristische routes (Route des Vins d’Alsace, de Romaanse Route en de route die leidt naar Santiago de Compostela) het kijkt over de Romeinse weg welke Alsace verbindt met Lorrain. Vandaag kunt u de middeleeuwse architectuur bewonderen, compleet met de gefortifiseerde bruggen en kasteel. Winter en de Vogezen bergen bieden de mogelijkheid  om te genieten van hondenslee rijden, wandelen met sneeuwschoenen, downhill skien of langlaufen, snowboarden en slee rijden. In termen van cultuur, is er naast de talloze schilderachtige dorpen een grote variatie aan musea, zoals de Cite du Train, Europa’s grootste spoorwegmuseum. Kort gezegd, uw mogelijkheden gaan uw voorstelling te boven.

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.