Vakantieparken Holiday Suites International

Holiday Suites werd opgericht in 2004 en groeide snel uit tot een speler op de Belgische en Noord-Franse markt. Lees meer

Holiday-suites-fr

Vakantiepark faciliteiten


Informatie

Holiday Suites maakt deel uit van één van de grootste toeristische groepen van België op vlak van vakantiewoningen, vakantieparken en vakantieresidenties. Holiday Suites werd opgericht in 2004 en groeide snel uit tot een speler op de Belgische en Noord-Franse markt.

De beste referenties komen van de vele gelukkige klanten die door de jaren heen hebben genoten van hun weekendje weg of vakantie bij Holiday Suites. Holiday Suites is trots om meer dan 120.000 overnachtingen te te hebben verzorgd in 2013.

Aan de Opaalkust (de kuststrook in de regio Nord-Pas-de-Calais in het noorden van Frankrijk) krijgt Holiday Suites er binnenkort nieuwe bestemmingen bij. Zo plant Holiday Suites een residentie aan de nieuwe jachthaven van Boulogne-Sur-Mer en kwam er een uitbreiding van het gamma in Bray-Dunes (Bray-Dunes II in 2012 en Bray-Dunes III in 2014). Vlakbij Le Touquet staat een nieuw vakantiepark op de planning.

Kenmerkend voor Holiday Suites is:
- U hoeft niet te wachten op een sleutel; u vindt uw sleutels in een Holiday-sleutelbox.
- U ben niet verplicht om op bepaalde tijdstippen te komen of te gaan; op de aankomstdatum kunt u vanaf 15.00 uur komen wanneer u wilt.
- U bent niet gebonden aan ontbijt- of restauranturen. U bepaalt zelf of u uit eten gaat, zelf kookt in uw vakantieverblijf of een cateringbedrijf in de buurt.
- Uw privacy wordt niet verstoord door schoonmaakpersoneel.

Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Speciale Vakantiedeals van Holiday-suites-fr

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.