Onze vakantieparken in de Loirevallei liggen in de glooiende heuvels

Het Loiredal is een van de populairste vakantiebestemmingen in Frankrijk. Hier liggen onze vakantieparken in de Loirevallei op toplocaties. In deze streek staan de mooiste kastelen langs de ongerepte rivier. Het complete Loiredal... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Loire Vallei


Informatie

Het Loiredal is een van de populairste vakantiebestemmingen in Frankrijk. Hier liggen onze vakantieparken in de Loirevallei op toplocaties. In deze streek staan de mooiste kastelen langs de ongerepte rivier. Het complete Loiredal staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Wat is hier te zien?

In Briare kunt u over de kanaalbrug lopen en fietsen waar de binnenvaartschepen naast u over de Loire varen, een ongekend verschijnsel. En je vraagt je tijdens je vakantie in de Loirevallei ook beslist af wat een vuurtoren zo ver uit de kust doet? Het is dan ook geen vuurtoren maar de toren van Cinq-Mars, een gallo-romeinse grafstapel uit de 11e eeuw na Christus. Het gevaarte is 30m hoog en vanuit de wijde omtrek te zien. Vanaf Chaumont sur Loire tot Saumur ziet u langs de weg steile hellingen waar holen in uitgegraven zijn. Hier hebben mensen eeuwenlang gewoond. Nu kunt u het zelf uitproberen. En wat is het Loiredal zonder kastelen? Het kasteel van Chambord wordt het mooiste genoemd maar er zijn er vele die ook plaatjes zijn.

Activiteiten in de Loirevallei

Vanuit onze vakantieparken in de Loirevallei kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Tussen Tours en Samur ligt een prachtig fietspad langs de Loire en komt u langs indrukwekkende kastelen zoals Château de Villandry, Château Azay le Rideau, Château d’Ussé en het Château de Saumur. Op het Île d’Or in Amboise worden Canadese kanos verhuurd waarmee je de Loire kunt afpeddelen. Een leuke ervaring voor het hele gezin als je op vakantie bent in de Loire Vallei. Van Chartres naar Anet zijn er eveneens kanotochten mogelijk. Informeer op het vakantiepark waar u op een bungalowpark in het Loiredal zit.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.