Vakantiehuizen in Pays de la Loire

Deze mooie vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire zijn zeer goed in staat u een onvergetelijke vakantie in deze schitterende regio te bezorgen.U vindt hier meer dan 300 km kustlijn en zandstranden, met daarnaast het weelderige... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pays de la Loire


Informatie

Deze mooie vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire zijn zeer goed in staat u een onvergetelijke vakantie in deze schitterende regio te bezorgen. U vindt hier meer dan 300 km kustlijn en zandstranden, met daarnaast het weelderige groene landschap van de romantische Loire vallei en de historische steden en dorpen, dit maakt dit gebied tot een bijna verplichte toeristische bestemming. Ontdek het vanuit de Vakantiehuizen in Frankrijk. Vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire voor cultuurvakanties Verblijf in de vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire en ontdek op een geweldige manier de regio tijdens uw culturele vakantie. De mooie regio heeft Nantes als hoofdstad, men kan hier trots zijn het kasteel van de graven van Bretagne, evenals de mooie rivier Erdre, hier is ook een promenade en u kunt hier boottochten maken. De historische stad Angers heeft een van de grootste en indrukwekkendste middeleeuwse kastelen in Frankrijk. Naast de geplaveide steegjes en de halfhouten huizen in de oude stad, is de stad Le Mans ook bekend vanwege de 24 uur autoraces, deze worden hier jaarlijks gehouden sinds 1923. Bezoek hier boeiende musea, artgalerijen, historische monumenten in de omgeving van de vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire.

Vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire in Frankrijk voor een actieve vakantie

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire in Frankrijk voor een actieve vakantie die u niet snel zult vergeten. Les Sables d'Olonne is een van de populairste kustresorts aan de westkust van Frankrijk, u kunt hier ideaal zwemmen, zonnebaden, duiken, zeilen, waterskien, surfen en andere watersporten uitoefenen. De romantische Loire vallei is zeer geschikt om te gaan vissen, wandelen, fietsen en mountainbiken, het staat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bekijk het allemaal tijdens een vakantie in de vakantiehuizen in Pays-de-la-Loire in Frankrijk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.