Vakantiehuizen in Picardie

De vakantiehuizen in Picardie bieden eenvoudig toegang tot de serene toeristische bestemming in Frankrijk. Het heeft stranden in Noord Frankrijk met de zon op het zuiden, golvende weides, schitterende beboste heuvels... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Picardie


Informatie

De vakantiehuizen in Picardie bieden eenvoudig toegang tot de serene toeristische bestemming in Frankrijk. Het heeft stranden in Noord Frankrijk met de zon op het zuiden, golvende weides, schitterende beboste heuvels, talloze kastelen en middeleeuwse steden, Picardie is een mooie, afwisselende vakantiebestemming in Frankrijk. Ontdek het vanuit de vakantiehuizen in Picardie.

Vakantiehuizen in Picardie in Frankrijk voor een cultuurvakantie

Geniet van een mooie cultuurvakantie in een van de vakantiehuizen in Picardie. Een bezoek aan de werkelijk indrukwekkende Amiens kathedraal is een goed begin in de historische hoofdstad van de regio. Andere statigie kathedralen zijn een bezoek waard zoals bijvoorbeeld bij Senlis Noyon,Chateau Coucy en Chateau de Pierrefonds, en er zijn natuurlijk de vermelde nationale monumenten. Veel van deze kastelen bieden weelderige tuinen, musea, kunstgalerijen, verschillende cultuurevenementen. Bezoek een van de 'mooiste dorpen van Frankrijk' Gerberoy vanuit de vakantiehuizen in Picardie.

Vakantiehuizen in Picardie in Frankrijk voor een avontuurlijke actieve vakantie

Vanuit de vakantiehuizen in Picardie hebt u eenvoudig toegang tot de ideale voorzieningen van een avontuurlijke actieve vakantie. De weelderige landschappen van de regio en de serene weilanden, bossen en vriendelijke heuvels zijn zeer geschikt voor wandelen, fietsen, mountainbiken, nordic walking. Watersportliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het enige strand op het zuiden, Le Crotoy evenals andere resorts, hier kunt u heerlijk zwemmen, zeilen, kajakken, kano varen, waterskien, surfen. Ontdek de Oise-Pays de France regionaal nationaalpark vanuit de vakantiehuizen in Picardie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.