Vakantieparken in Poitou Charentes

Bezoek de vakantieparken in Poitou-Charentes voor een mooie vakantie in Frankrijk met uw familie of vrienden. U vindt hier veel zon, witte zandstranden aan de schilderachtige Atlantische kust, een binnenland met veelbelovende... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Poitou Charentes

Speciale Vakantieparkendeals in Poitou Charentes


Informatie

Bezoek de vakantieparken in Poitou-Charentes voor een mooie vakantie in Frankrijk met uw familie of vrienden. U vindt hier veel zon, witte zandstranden aan de schilderachtige Atlantische kust, een binnenland met veelbelovende mooie natuurlijke landschappen en eindeloze culturele attracties. Ontdek het vanuit de bungalowparken in Poitou-Charentes.

Vakantieparken in Poitou-Charentes voor een actieve avontuurlijke vakantie

De vakantieparken in Poitou-Charentes zijn de ideale keus voor actieve avontuurlijke vakanties. De adembenemende berguitlopers bij Charente, de vallei bij Wenen, de beroemde Cognac wijnstreek bieden de perfecte bezienswaardigheden die u kunt ontdekken, u kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. De zonnige Atlantische kust, is perfect voor een Franse strandvakantie, met de traditionele resorts zoals La Rochelle, Royan en de eilanden van Oleron, Re en Aix. De bungalowparkden zijn eveneens zeer afwisselend, ze bieden u een kans om te genieten van basketbal, volleybal, tennis, pingpong, zwemmen in het buitenbad, barbecueen. Boek een vakantiepark in Poitou-Charentes.

Vakantieparken in Poitou-Charentes voor cultuurvakanties

Uw ideale cultuurvakantie in Frankrijk vanuit de vakantieparken in Poitou-Charentes. U zou echt de hoofdstad van de regio moeten bezoeken, Poitiers, op de mooie top van de heuvel gelegen, het heeft geweldige architectuur. In de omgeving ligt het spectaculaire Fururoscope themapark, wat uw hele familie veel plezier zal bezorgen of uw vriendengroep. De romaanse kerken bij Saintonge uit de 11e en 12e eeuw en de mooiste dorpen in Frankrijk zoals Aubeterre sur Dronne zijn het bekijken waard. Bekijk het vanuit de vakantieparken in Poitou-Charentes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/