Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Les Issambres

Bij uw vakantiehuis in les Issambres beleeft u plezier aan een meer dan complete watersportvakantie. Het is een belangrijke vakantiebestemming aan zee in de gemeente Roquebrune sur Argens. Het ligt gedeeltelijk in de vallei Val d’Esquieres... Lees meer

Informatie

Bij uw vakantiehuis in les Issambres beleeft u plezier aan een meer dan complete watersportvakantie. Het is een belangrijke vakantiebestemming aan zee in de gemeente Roquebrune sur Argens. Het ligt gedeeltelijk in de vallei Val d’Esquieres in combinatie met Sainte Maxime. Het zeilcentrum met bootverhuur en zeilschool ligt iets verderop. Daarnaast vindt u hier zeewinkels en een beschermde haven, duikcentrum en restaurants. De veerboot vanaf les Bateaux Verts vervoert u eenvoudig naar Saint Tropez. Geniet van de watersport met zeilen, duiken, jetski, varen, zeilschool. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een heerlijke ‘luie’ ontspannen vakantie met zonnebaden en rust, rust en rust. De zonnestralen en de massage van het zandstrand laten al uw stress als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Les Issambres

Het ligt in het maritieme gebied van Var en het ligt slechts 8km van de kust. De kustlijn biedt natuurlijke stranden en baaien, pijnbomen, palmen en eikenbomen. Mooie plekjes zijn bijvoorbeeld de hals van Bougnon bij de kust en de baai van Saint Tropez, Bougnon baai en de zandstranden en natuurlijk de haven van Saint Tropez. Het kustpad Issambres is een prachtige wandeling dichtbij het water richting San Peire. Bezoek het centrum van thalasssotherapie. Het is een centrum met spabehandelingen in Romeinse en moderne stijl, het vormt een perfecte combinatie met de vlakbij gelegen zee.

De omgeving

Geschiedenis van het strand; in augustus 1944 waren de stranden van Saint Tropez, Sainte Maxime en les Issambres de locatie voor operation Dragon, actie in WOII. U vindt hier nog steeds monumenten die hieraan herinneren. San Peire sur Mer is tegenwoordig het centrum met promenades, winkels, restaurants, markten, stranden en een gezellig centrum. Hier komen vele toeristen voor een gezellige tijd. De natuurlijke routes langs de kust leiden u langs de 2000 jaar oude Romeinse visvijver. Beklim de heuvelachtige regio. Les Issambres en omgeving zijn een prachtige vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  505 beoordelingen 8.2