Vakantiehuizen in Villefranche sur Mer

In de vakantiehuizen in Villefranche sur mer aan de Cote d’Azur komt u tot rust. Het ligt slechts 1353km van Utrecht. Het is een sfeervol stadje aan een beschutte baai met een mooi zandstrand. Lees meer

Informatie

In de vakantiehuizen in Villefranche sur mer aan de Cote d’Azur komt u tot rust. Het ligt slechts 1353km van Utrecht. Het is een sfeervol stadje aan een beschutte baai met een mooi zandstrand. Liefhebbers van rust en strandvakanties zullen hier zeker genieten in de typische sfeer van Zuid Frankrijk.

Het stadje Villefranche sur Mer

Als u het stadje bezoekt, ontdekt u al snel de oude kronkelstraatjes en het prachtige uitzicht over zee. U kunt hier smaakvol en gezellig uit eten in een van de restaurants of op een terrasje. De streekgerechten zijn zeker het proberen waard. De belangrijkste activiteit in dit stadje naast de cultuur is zee, strand, watersport en ontspannen onder de zon. De culturele bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn de Middeleeuwse Chapelle St Pierre en de Citadelle St Elme uit de 16e eeuw. Villefranche is een van de mooiste kustplaatsjes aan de Cote d’Azur. Het ligt prachtig in een natuurlijke haven. Tijdens de rondwandeling ontdekt u de Italiaanse herenhuizen. U zult een gezellige tijd doorbrengen in de levendige vissershaven. Achter deze haven vindt u smalle weggetjes met kleine huizen. Voorbeelden van oude gebouwen zijn de Citadel uit 1557, de Darkstreet-rue obscure uit 1260. Dit is een doorgang onder de haven en voorhuizen van de haven. Ontdek villa Leopold, het duurste huis van de wereld. Het mooie zandstrand, de restaurants en leuke winkels zijn belangrijke redenen voor een verblijf hier.

De omgeving

De stad Nice is een mooie en nog steeds rustige aanvulling op het stadje van uw keuze. De ligging van het stadje in de baai is niet altijd rustig, bijvoorbeeld wanneer een groot cruiseschip aangemeerd is in het stadje. Een bekende bezienswaardigheid van de regio is het Chateauneuf de Pape, een beroemd wijndorp. Saint Paul de Vence is een kunstenaarsdorp, Monaco is het kleine land aan de Riviera van Frankrijk. Daarom kiest u voor een droomvakantie in Villefranche.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.