De fijnste vakantieparken in de Pyreneeën voor het hele gezin

Vanuit onze vakantieparken in de Pyreneeën is het heerlijk om te gaan wandelen of te mountainbiken. Ook voor het bezoeken van mooie steden en gezellige dorpjes is een vakantiepark ideaal. Er is genoeg te beleven ter... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Pyreneeën


Informatie

Vanuit onze vakantieparken in de Pyreneeën is het heerlijk om te gaan wandelen of te mountainbiken. Ook voor het bezoeken van mooie steden en gezellige dorpjes is een vakantiepark ideaal. Er is genoeg te beleven ter plekke maar je wilt tijdens je vakantie in de Pyreneeën ook wel wat van de omgeving zien.

Erop uit in de Pyreneeën

Bezoek eens een mooi Baskisch dorp als u op vakantie in de Pyreneeën bent. Een van die dorpen, Saint Etienne de Baïgorry is zo’n plaatje met bergen rondom dat het uit een sprookjesboek lijkt te zijn gekopieerd. Saint Jean de Luz ligt in Baskenland, aan de Atlantische kust en de Golf van Biskaje. Het is een gezellig plaatsje waar de rivier de Rhune door heen stroomt. Hier kan je langs de kades paraderen en de mooie huizen bewonderen. Saint Pée sur Nivelle is ook prachtig gelegen midden in Baskenland waar een meer is waar je heerlijk kunt zwemmen of kanoën. Als je even de benen wilt strekken dat kan je hier in de omgeving van het dorp door de 1200 hectare bossen gaan zwerven. De natuur is hier prachtig.

Activiteiten in de Pyreneeën

De vakantieparken in de Pyreneeën zin goed voorzien van informatie voor activiteiten in de omgeving. Vaak kunnen zij ook een korting aanbieden. Als je echt wilt ervaren hoe het is als een vogel te vliegen maak dan een duovlucht met een parapente, een valscherm, vanuit Bagnieres de Luchon, Val Louron, Arbas of Foix. U zult er geen spijt van krijgen. Wat sowieso een leuk stadje is is Sauveterre de Béarn met gezellige terrasjes en winkelstraatjes maar ook met aanbiedingen voor kajakken en canyoning. De stad Oloron de Sainte Marie is alleen al een bezoek waard vanwege de 12e eeuwse kathedraal. Maar wat u ook doet op een dag het is altijd weer gezellig om thuis te komen in uw woning op de bungalowparken in de Pyreneeën.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.