Vakantiehuizen in Bourg Saint Maurice

Een prachtig dalstation in de Franse Alpen is Bourg Saint Maurice. Vanuit het dorp kunt met een funiculaire trein omhoog naar het skigebied om te genieten van de wintersport voor jong en oud en ieder niveau. Er zijn zowel groene(35) als blauwe(66)... Lees meer

Informatie

Een prachtig dalstation in de Franse Alpen is Bourg Saint Maurice. Vanuit het dorp kunt met een funiculaire trein omhoog naar het skigebied om te genieten van de wintersport voor jong en oud en ieder niveau. Er zijn zowel groene(35) als blauwe(66) en rode(129) pistes te vinden. Op de schitterende pistes kunnen de liefhebbers zich uitstekend vermaken tijdens de wintersport en ook de après-ski liefhebbers zullen zich niet vervelen. Het wintersport seizoen in Bourg Saint Maurice opent op 10 december en sluit op 28 april. Het resort ligt op 800 meter met de hoogste lift op 3250 meter. In Bourg Saint Maurice zijn ook nachtski mogelijkheden.

In het oude centrum van Bourg Saint Maurice vindt u aangename winkelstraten met allerlei leuke winkeltjes en boetiekjes. In het centrum kunt u in een van de gezellige restaurants ook genieten van de typische streekgerechten of in een van de bars van een heerlijke versnapering. Naast het skiën gedurende de wintersport zijn er genoeg ander activiteiten te ondernemen, zoals wandelen, zwemmen, ontspannen in een wellness center, een bezoekje aan de bioscoop of naar het museum.
Bekijk het aanbod aan accommodaties op Bungalow.Net en boek nu nog direct uw wintersport naar Bourg Saint Maurice in de France Alpen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.