Actief genieten van een vakantie in de Rhone Alpen

Kom een onvergetelijke vakantie vieren in Frankrijk vanuit vakantiehuisjes in de Rhone-Alpen. Gelegen in het zuidoosten van Frankrijk kunt u van een culturele vakantie komen genieten. Bezoek verschillende interessante gebouwen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Rhone Alpen


Informatie

Kom een onvergetelijke vakantie vieren in Frankrijk vanuit vakantiehuisjes in de Rhone-Alpen. Gelegen in het zuidoosten van Frankrijk kunt u van een culturele vakantie komen genieten. Bezoek verschillende interessante gebouwen, monumenten en museums, waar u de geschiedenis van de regio kunt leren kennen. Tijdens uw culturele vakantie in Rhone-Alpen zult u vanuit een vakantiehuis veel beleven. Voor een vakantie aan het meer in Rhone-Alpen raden wij u aan om uw keuze te maken uit vakantiehuizen in Frankrijk. Beleef een aangename vakantie aan het meer Aiguebelette, waar u van de rustige omgeving kunt genieten. Ga varen op het meer en bezoek de eilanden Le Grand Ile of Le Petit Ile waar u op Le Grand Ile ook cultuur kunt ontdekken. Uw vakantiehuisje in Rhone-Alpen biedt u de mogelijkheid hiervoor.

Natuurvakantie vanuit een vakantiehuis in Rhone-Alpen

Verblijf in een vakantiehuisje in de natuur voor een spannende vakantie in Rhone-Alpen. Vanuit uw geboekte vakantiehuis in Rhone-Alpen kunt u natuurpark Gorges de l’Ardeche bezoeken waar u de natuur kunt verkennen. Deze kloof die de rivier Ardèche doorsnijdt kunt u per kano of kajak verkennen en er zijn ook verschillende grotten die u kunt bezoeken. De rivier Ardèche zelf is uitstekend voor een watersportvakantie. Vakantiehuizen in Rhone-Alpen maken het mogelijk om niet alleen te gaan kanoën en kajakken, maar ook om raften, hydrospeed of canyoning te beoefenen. Vakantiehuisjes aan het water in Rhone-Alpen geven uw vakantie aan het water die extra boost.

Culinair genieten bij vakantiehuizen in Rhone-Alpen

Frankrijk is een land bekend vanwege het lekkere eten. Er is dus geen betere plek om uw culinaire vakantie door te komen brengen dan in een vakantiehuis in Rhone-Alpen. Proef de lekkerste gerechten van de regio in een restaurant waar lokale gerechten geserveerd worden in een gezellige sfeer en waar u persoonlijk met de eigenaar in contact komt. Voor een vakantie in de bergen kunnen wij u aanraden om naar onze aanbod van vakantiehuizen te kijken. Er zijn diverse vakantiehuisjes in de bergen van de Rhone-Alpen waar u de bergen in kunt gaan om sporten te beoefenen, om van de uitzichten te genieten of om de natuur te verkennen. Na een actieve dag in de bergen ontspant in uw vakantiehuisje met zwembad in Rhone-Alpen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/