Vakantiehuizen in Les Deux Alpes

Het grote skigebied Les Deux Alpes in de Franse Alpen bestaat uit gevarieerde pistes met een groot hoogteverschil. De hoogste lift is te vinden op 3568 meter en er zijn zowel gemakkelijke pistes als uitdagende zwarte pistes... Lees meer

Informatie

Het grote skigebied Les Deux Alpes in de Franse Alpen bestaat uit gevarieerde pistes met een groot hoogteverschil. De hoogste lift is te vinden op 3568 meter en er zijn zowel gemakkelijke pistes als uitdagende zwarte pistes; het aanbod aan pistes is enorm. Glooiende en steile pistes, voor ieder wat wils tijdens de wintersport. Les Deux Alpes ligt aan de gletsjes Dôme de la Lauze met het hoogste punt op 3600m te vinden. Ook voor de beginnende tot ervaren snowboarders op wintersport is Les Deux Alpes een paradijs met de geweldige snowparks en boardercross pistes. In het snowpark is een half-pipe van Olympisch niveau en een snowkskate zone te vinden. Het snowpark bezit talloze obstakels als een superpipe, chill out area, kickers, airbag en een big air. De Freestyle liefhebbers hebben in Les Deux Alpes dus niks te klagen tijdens de wintersport. Het skigebied Les Deux Alpes heeft een levendige en jeugdige sfeer en is al jaren een populaire bestemming. In het zonnige én sneeuwzekere skioord kunt u skiën tot aan de voordeur en de liften bevinden zich dichtbij de accommodatie. In het dorp zijn veel winkels, restaurants en bars te vinden. Het bruisende dorp zorgt ervoor dat iedereen zijn hart op kan ophalen en een onvergetelijke wintersport beleeft.

Bruisende après-ski op de piste of in het dorp

Na een dagje op de pistes kunt u gedurende de wintersport genieten van de levendige après-ski aan de piste of in het dorp. Aan de piste vindt u de Pano Bar en in het dorp kunt u feesten in Bar K.ré, Grotte du Yéti of Bar La Mezzanine. In discotheek L’Avalanche is voor de echte feestgangers en kunt u doorfeesten tot in de vroege uurtjes.

Les Deux Alpes ook zeer geschikt voor een wintersport met de hele familie!

Voor de families die het liever wat rustiger hebben tijdens de wintersport zijn er ook een velerlei aan voorzieningen in Les Deux Alpes. Doordat het skigebied zo langgerekt is, valt de drukte gemakkelijk te vermijden. Met de familie kunt u zich ook vermaken buiten de schitterende pistes. U kunt een middag naar een ijsbaan of bezoek brengen aan de bowlingbaan. Boek nu nog een onvergetelijke wintersport naar Les Deux Alpes op Bungalow.Net!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.