Vakantiehuizen in Meribel Mottaret

Op 1750 meter hoogte in de Franse Alpen ligt Meribel Mottaret. In het enorme skigebied Les Trois Vallées liggen twee delen van het dorp; Meribel en Meribel Mottaret. Een pendelbus rijdt tussen de 2 dorpjes op en neer, zo kunt u gedurende de wintersport... Lees meer

Informatie

Op 1750 meter hoogte in de Franse Alpen ligt Meribel Mottaret. In het enorme skigebied Les Trois Vallées liggen twee delen van het dorp; Meribel en Meribel Mottaret. Een pendelbus rijdt tussen de 2 dorpjes op en neer, zo kunt u gedurende de wintersport kennis maken en genieten van beide delen. Via beide delen heeft u directe toegang tot de pistes. Met de lift kunt u tijdens de wintersport de berg op en genieten van de pistes voor zowel de gevorderden als de beginners. Bij de liften zijn er dankzij de enorme capaciteit bijna geen wachtrijen.

Een wintersport voor de hele familie

Meribel Mottaret is een moderne wijk met een authentieke bouwstijl. In dit skigebied kunt u skiën, snowboarden en langlaufen. Meribel Mottaret is de perfecte uitvalsbasis voor de pistes van Couchevel en gletsjers van Les Troise Vallées. Genieten van de wintersport kunt u met heel de familie. Door de aanwezige skischolen worden regelmatig verschillende soorten tochten georganiseerd, zoals dagtochten, meerdaagse toertochten of off-piste tochten. Na een dag in de sneeuw kunt u tot rust komen in de sauna of in het zwembad. Daarnaast kunt u voor de afwisseling en voor een onvergetelijke ervaring mee met een handensledetocht. In Meribel Mottaret kunt u ook naar bioscoop en naar het museum. Restaurants zijn er in grote getale en hier kunt u dan ook genieten van heerlijke gerechten. Voor de après-ski kunt u ook terecht in Meribel in een van de bars, cafés of discotheken, waar u kunt hossen tot in de late uurtjes. Gun uzelf een wintersport in Meribel Mottaret en boek nu nog via Bungalow.Net!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.