Vakantiehuizen in Alpe d Huez

Het openingseizoen van de wintersport in het geweldige Alpe D’huez begint al op 3 december. Het bekende en ook zeker populaire Alpe D’huez heeft schitterende steile pistes en off-piste mogelijkheden. Het gebied is onder de Nederlands vooral... Lees meer

Informatie

Het openingseizoen van de wintersport in het geweldige Alpe D’huez begint al op 3 december. Het bekende en ook zeker populaire Alpe D’huez heeft schitterende steile pistes en off-piste mogelijkheden. Het gebied is onder de Nederlands vooral bekend als wielrengebied, maar fungeert uitstekend als wintersportparadijs tijdens de skivakantie. Voor alle niveaus zijn er zonnige pistes in dit skigebied. Gemakkelijke groene pistes zijn boven het dorpje te vinden. Beginners kunnen hier hun hart ophalen tijdens de wintersport en al genietende leren. Deze groene pistes worden door veel gevorderden gezien als racebaan tijdens de skivakantie en is hiermee dus niet de beste plek om bochten te leren maken gedurende de wintersport.

Europa’s langste zwarte piste meepikken tijdens de wintersport

Vanaf de Pic Blanc, het hoogste punt, dalen een velerlei zwarte pistes naar beneden. Zo ook de Sarenne, Europa’s langste (16km!) zwarte piste. De gevorderden kunnen gedurende de wintersport genieten van kilometers aan pistes waar ze hun wintersportactiviteit kunnen beoefenen. Naast de zwarte en rode pistes zijn er tijdens de skivakantie ook nog talloze off-piste mogelijkheden in L’Aple d’Huez en twee funparks welke geschikt zijn voor ieder niveau. Het skigebied is dus ideaal voor een familievakantie of een skivakantie met vrienden. Voor zowel de beginners als de gevorderden zijn er pistes te vinden. Van uitdagende zwarte pistes tot aan eenvoudig terrein. Voor ieder wat wils gedurende de wintersport.

Nog meer dan alleen de pistes

Ondanks de vele zonuren die L’Alpe d’Huez heeft, is het skigebied enorm sneeuwzeker dankzij de hoge ligging. Naast uren op de pistes tijdens de wintersport, zijn er ook vele après-ski mogelijkheden. In L’Alpe d’Huez zijn 70 restaurants, 22 bars, 3 discotheken en 2 bioscopen te vinden. Na het skiën kunt u ook ontspannen en genieten van de openbare sauna, de spa, het overdekte zwembad en van massages. Een andere zeer belangrijke opmerking is dat er in het gebied wel 450 skileraren zijn en er ook (privé)skiles in het Nederlands wordt aangeboden voor tijdens uw wintersport. Boek nu nog de accommodatie voor de skivakantie van uw dromen op Bungalow.Net en beleef een wintersport om nooit te vergeten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.