Kom en geniet van een strandvakantie op de Sogerel Vakantieparken in Zuid-Frankrijk. De vakantieparken van Sogerel liggen op de gezelligste plekken aan de Middellandse Zee en bieden een heerlijke vakantie aan jong en oud. Lees meer

Sogerel

Vakantiepark faciliteiten


Informatie

Kom en geniet van een strandvakantie op de Sogerel Vakantieparken in Zuid-Frankrijk. De vakantieparken van Sogerel liggen op de gezelligste plekken aan de Middellandse Zee en bieden een heerlijke vakantie aan jong en oud.

De vakantiecomplexen met zwembad zijn helemaal ideaal, u kunt naar hartelust zwemmen en zonnebaden. Bij de appartementencomplexen van Sogerel ligt de zee op korte afstand voor een heerlijke strandvakantie. Wandelen langs de boulevards en rondsnuffelen in de boetieks en souvernirwinkeltjes en daarna op een terrasje genieten van een verkoelend drankje, een plaatselijke wijn en een lekker kaasplankje.

U zult zeker genieten van deze heerlijke vakantie aan zee met de vakantieparken van Sogerel.

Veelzijdige vakantie op een vakantiepark van Sogerel


De vakantiecomplexen met appartementen van Sogerel bieden ook cultuur en natuurliefhebbers een vakantie met volop mogelijkheden.

Culturele bezienswaardigheden liggen vaak op een steenworp afstand en u kunt ook makkelijk de natuur in zoals bij het Sogerel vakantiepark in de Languedoc, waar in de Rhonedelta de wilde paarden leven.

Maar ook het Esterel gebergte ligt op korte afstand van deze parken en zijn ideaal voor wandelen en mountainbiketochten. Doordat de Sogerel vakantieparken direct aan zee liggen is het ook de ideale bestemming voor watersportliefhebbers.

Zeilen, surfen, zwemmen, snorkelen en waterfietsen, wat u maar wilt, het azuurblauwe water van de Middellandse Zee wacht op u evenals de vakantieparken van Sogerel.

Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Speciale Vakantiedeals van Sogerel

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.