Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Finland

Maak kennis met de cultuur tijdens de herfstvakantie in Finland. Een bekend cultuurverschijnsel is de sauna. Het heeft de functie van een Romeins badhuis als sociale ontmoetingsplaats inclusief zakelijke besprekingen of een gezellig etentje. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Finland


Informatie

Maak kennis met de cultuur tijdens de herfstvakantie in Finland. Een bekend cultuurverschijnsel is de sauna. Het heeft de functie van een Romeins badhuis als sociale ontmoetingsplaats inclusief zakelijke besprekingen of een gezellig etentje. Respecteer de Finse regels binnen de sauna. Helsinki is een mooie stad waar u de oude hoofdbibliotheek kunt bezoeken. Ontdek de mooie parken in de stad zoals Esplanadi, prachtig gelegen tussen de Noord en Zuid boulevard. Het nationaal museum is een aanrader als u meer wilt weten over de geschiedenis van het Finse leven. Mooie bezienswaardigheden buiten de stad zijn het grafveld van Sammallahdenmaki uit de bronstijd en het fort Suomenlinna. Finland is dunbevolkt, de natuur speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de Finnen.

U kunt actief genieten van uw herfstvakantie

De actieve herfstvakantie in Finland heeft veel te bieden. De mogelijkheden voor de watersport met ruim 180.000 meren en veel zee zijn groot en divers. Als u met de herfst niet kunt zwemmen, varen en vissen kan wel. Als de winter vroeg invalt, kunt u kiezen voor schaatsen of ijszeilen. Een wandeling om de meren in de prachtige natuur is geweldig. Kano varen en raften biedt eindeloze mogelijkheden dankzij het natuurlijke landschap. U kunt in de herfst ook kiezen voor een bootexcursie, afhankelijk van de buitentemperatuur. Lapland is een onderdeel van Finland waar u zowel zomer en winter fysiek kunt genieten. Als de winter vroeg invalt, kunt u schaatsen en langlaufen of kiezen voor een husky safari. In de overige seizoenen kunt u hier fijn wandelen, kano varen, mountainbike, raften, vissen.

De vakantie in Finland is uniek

Ontdek tijdens de herfstvakantie in Finland een bijzondere regio, Lapland. De winters zijn er lang en koud. Dankzij het unieke landschap wordt het ook wel de Laatste wildernis van Europa genoemd. Het bergachtige land, de bossen, vlaktes en de vele meren zijn indrukwekkend. De traditionele levensstijl van de Saami is het ontdekken waard. Tegenwoordig vindt u hier een mix van modern in de vorm van sneeuwscooter en oude stijl in de vorm van levensstijl van de herders. Bezoek de Kerstman in Rovaniemi, het is de residentie waar jong en oud hem kunnen ontmoeten. In het Finse Joulupukki woont de kerstman, het heet Santa Claus village. De tunnel naar de grot van Santa kunt u zelfs bekijken. Hier wordt een legende levend gehouden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/