Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vier de herfstvakantie bij de gezellige vakantiehuizen op Corsica

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie op Corsica vindt u op een Frans eiland in de Middellandse Zee. Het is het grootste eiland van Frankrijk en het vierde grote eiland in de Middellandse Zee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Corsica


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie op Corsica vindt u op een Frans eiland in de Middellandse Zee. Het is het grootste eiland van Frankrijk en het vierde grote eiland in de Middellandse Zee. Ajaccio en Bastia zijn de twee grote steden en vertegenwoordigen ook de twee departementen. Het landschap is bergachtig wat u misschien niet snel verwacht van een eiland,, denkt u hier aan bergtoppen van 2706m bij Monte Cinto en 2622m bij Monte Rotondo. Corsica heeft diverse toeristische trekpleisters zowel op het gebied van natuur in de vorm van de natuurreservaten zoals Scandola maar ook in de vorm van cultuur zoals de burchten en citadellen van Ajaccio, Bonifacio, Calvi en Corte. De Franse keuken heeft ook op Corsica sporen nagelaten. Ontdek in een eenvoudig of duur restaurant wat het te bieden heeft, zowel de plaatselijke wijnen als de gerechten zullen uw smaakpapillen niet onberoerd laten. De schapenkazen van Corsica zijn heerlijk van smaak en de schapenkuddes met herders spelen daar prachtig in op de aanwezige toeristen.

Actief genieten op Corsica

Vanaf de vakantiehuizen voor herfstvakantie op Corsica kunt u even bijtanken voordat de winter begint. Wandelen en fietsen op het eiland is heerlijk, er ligt een netwerk van paden en routes voor u klaar. De stranden en natuurverschijnselen zoals bij het Scandola natuurreservaat zijn indrukwekkend. Denkt u hierbij aan de steile rotsen, de kliffen, de grotten, de kustlijn met rode kleuren soms wel 900m hoog en de voorgebergtes die langzaam beginnen achter de stranden. Wandelen, fietsen, mountainbiken, fotograferen, genieten van de natuur houdt u hier heel lang vol. Een golf vakantie op Corsica is heerlijk, informeer bij de vakantiehuizen voor herfstvakantie op Corsica waar welke golfbaan ligt. Een strandvakantie op Corsica is heerlijk, men zegt dat de mooiste stranden bij Porto Vecchio liggen zoals plage de Palambaggia, plage de Rondinara met een baai voor de jachten, plage de Santa Giulia met diverse horeca voorzieningen. Tijdens een vakantie met kinderen komt er vaak weinig van stilzitten, op Corsica is dat geen enkel probleem. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte voor rust, privacy en romantiek is, maar daar bent u zelf bij.

Bezienswaardigheden op Corsica

Ajaccio is een van de steden op Corsica omringd door talloze sinaasappel en olijfbomen. U vindt hier de Citadelpier,, de vuurtoren, jacht en vissershaven, handelshaven en het gezellige centrum. Rondkijken in deze stad is leuk voor jong en oud. Bonifacio ligt op een massieve rots, 80m boven zee met een beroemde citadel. De waterbassins en de zoutpannen zijn heel bijzonder. In Calvi is in de zomer vol met toeristen en wordt ook wel de Tuin van Corsica genoemd. Corte is nog een andere stad, elke stad heeft zijn eigen charmes, kijk er rond, proef de sfeer en de Franse keuken. Corsica is fantastisch.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.