De zonnigste last minutes op Corsica, beleef het zelf

Ontdek het grootse eiland van Frankrijk, tijdens een last minute vakantie op Corsica. Het heeft een bergachtig landschap met bergen als Monte Cinto van 2706m en Monte Rotonde van 2622m. Het noordoosten van het land... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Corsica


Informatie

Ontdek het grootse eiland van Frankrijk, tijdens een last minute vakantie op Corsica. Het heeft een bergachtig landschap met bergen als Monte Cinto van 2706m en Monte Rotonde van 2622m. Het noordoosten van het land is nu een nationaalpark, zodat dit mooie stuk natuurgebied bewaard blijft. De twee natuurreservaten die veel toeristen trekken zijn Scandola en Calanches de Piana, hier kunt u fijn wandelen en fietsen en ze zijn goed bereikbaar vanaf de last minute vakantiehuizen op Corsica. Houdt er wel rekening mee dat het overdag behoorlijk warm kan zijn met een vakantie in Frankrijk. In het park Scandola kunt u kennis maken met de steile kliffen en grotten, maar ook met de zandstranden en rode kliffen. De berg Col de Bavella is ook het ontdekken waard en nooit ver van de last minutes op Corsica.

Cultuur op Corsica

Vanaf de last minute vakantiehuizen op Corsica kunt u veel historische en culturele bezienswaardigheden bezoeken. Ontdek het Oudheidkundig park Filitosa en bezoek de mooie steden en plaatsen zoals Ajaccio, Bonifacio, Calvi en Corte, compleet met burchten en citadellen. De stad Ajaccio is omringd door talloze sinaasappelbomen en olijfboomwijngaarden. Wist u dat Napoleon Bonaparte in Ajaccio geboren werd? Het historische centrum is gezellig, de boulevard met vuurtoren is gezichtsbepalend voor de stad. Bonifacio is een vestingstad met smalle straatjes, mooie musea en fijne terrasjes. De krijtrotswanden die er vlakbij liggen zijn indrukwekkend. Proef de wijn en de schapenkazen tijdens een last minute vakantie op Corsica.

De omgeving verkennen

Een bezoek aan de plaatselijke markt vlak bij de last minute vakantiehuizen op Corsica is een van de manieren om de sfeer van het dagelijkse leven te proeven. Dankzij de aanwezigheid van bergen en de zee kunt u zowel voor de bergsport bij Bastia en Bonifacia als voor de watersport aan de kust kiezen vanaf de vakantiehuisjes op Corsica . Bij de watersport kunt u denken aan zeilen, duiken, snorkelen, zwemmen, surfen. Een bezoek aan de jachthaven is altijd leuk, voor meerdere redenen. U kunt er vaak verse vis kopen, een visgerecht op een terrasje is altijd goed, u ervaart de levendige sfeer van de jachthaven, u kijkt uw ogen uit wat voor boten in de jachthaven liggen. Wandelen in de natuur, langs het water, in het binnen land of in de bergen is en blijft een bijzondere ervaring op Corsica. Bezorg u zelf een onvergetelijke last minute vakantie in Frankrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/