Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Griekenland

De culturele herfstvakantie in Griekenland is rijk gevuld. U vindt hier prachtige cultuur in een omgeving met bergen, vlaktes, dennenbossen. Bezoek de stad Athene waar u urenlang kunt genieten van een stadswandeling. Bezoek de oude wijk Plaka... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland


Informatie

De culturele herfstvakantie in Griekenland is rijk gevuld. U vindt hier prachtige cultuur in een omgeving met bergen, vlaktes, dennenbossen. Bezoek de stad Athene waar u urenlang kunt genieten van een stadswandeling. Bezoek de oude wijk Plaka en de prachtige pleinen. Ontdek het wereldberoemde Akropolis en de bijzondere musea met een schat aan historische informatie en collecties. Wat dacht u van de religieuze kunst in de vorm van Iconen in het Byzantijns museum. Delphi is een wereldberoemde archeologische vindplaats bij een moderne stad, een aanrader voor de liefhebbers van historie. In Rhodos stad vindt u naast de stranden, zee en watersport de Ios stad met de prachtige architectuur van de Cycladen in een schilderachtige omgeving. De haven van Ormos ligt vol met vissersbootjes. De trappen van Yialos haven zijn bijzonder.

De strandvakantie in Griekenland spettert en bruist

Bij de Atheense kust kunt u fijn genieten van de herfstvakantie in Griekenland. De Apollo kust vanaf Piraeus is prachtig. Het bewoonde eiland Ammouiliani van Halkidiki biedt een mix van strand, zand, blauwe zee en gigantische rotsen. Op Kreta ligt de mooie badplaats Chersonissos met mooie stranden en gezellige uitgaansmogelijkheden en leuke winkelstraatjes. Santorini is een populaire bestemming vanwege de boulevard aan zee, het zwarte strand en het gezellige centrum, de opgravingen en de wijnhuizen. Rhodos is in staat u een complete strandvakantie te bezorgen dankzij de badplaatsen in het oosten, mooie natuur, groene heuvels en lange zandstranden. Zakynthos is een geliefd eiland met olijfbomen en wijngaarden, lange zandstranden en levendige badplaatsen. Voor zon, zee en zand moet u op Kos zijn.

De actieve vakantie in Griekenland zit vol energie

Tijdens de herfstvakantie in Griekenland kunt u actief genieten van dit prachtige land. Liefhebbers van de natuur opgelet, er liggen maar liefst 11 watergebieden in Griekenland naast de vele natuurgebieden waar u vogels kunt spotten en genieten van de natuur. Ontdek een van de 6000 grotten, diverse grotten zijn geopend voor bezoekers zoals Perama. De prachtige Griekse stranden zoals Paradisebeach-Mykonos of Red beach op Santorini zijn onvergetelijk. Een zeilvakantie bij Pythagorion is bijzonder. De watersportmogelijkheden met raften, kajakken, kano varen, surfen en duiken zijn groot en gevarieerd. De wandel- en fietsvakantie is heerlijk dankzij de vele routes en natuurpaden. Als u wilt ontspannen na een dagje fysieke inspanning, kiest u dan voor een bezoek aan een kuuroord of centrum voor hydrotherapie. Ontspan tijdens deze professionele behandelingen op natuurbasis.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.