Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Malta

Verwen uzelf met een culturele herfstvakantie op Malta. De eilanden Malta, Gozo, Comino en Manoel islands hebben veel te bieden. Op Malta vindt u een relatief kaal en rotsachtig landschap. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Malta


Informatie

Verwen uzelf met een culturele herfstvakantie op Malta. De eilanden Malta, Gozo, Comino en Manoel islands hebben veel te bieden. Op Malta vindt u een relatief kaal en rotsachtig landschap. In het noordwesten liggen de zandstranden. Ontdek de oude megalithische tempel van Ggantija, of bij Hagar Qim, Mnajdra, Skorba en Tarxien. Bezoek de stad Valetta met het stratenpatroon van een schaakbord. De kunstschilder Caravaggio schilderde hier zijn beroemde werk de Onthoofding van Johannes de Doper. Hal Saflieni Hypogeum op Malta is een ondergronds complex met vele voormalige functies zoals tempel, schuilplaats en begraafplaats. Dit complex zou ouder zijn dan de piramiden van Egypte.

De actieve herfstvakantie verveelt nooit

Als u actief wilt genieten van uw herfstvakantie op Malta, kan dat op vele manieren. Zo kunt u een rondvaart maken door de havens van Sliema, Valletta en de baaien. Een andere en spannende mogelijkheid is een jeepsafari op Malta en Gozo. Als u meer van water houdt, maakt u de keus voor een mooie boottocht naar Gozo, Comino en de Blue Lagoon. Maak een rondrit met de dubbeldekkerbussen op Malta en Gzo of bezoek het themapark Mediterraneo Marine Park voor prachtige dolfijnenshows en papagaaienshows. Bezoek het stadje Mdina op uw wandelschoenen en ontdek de historische sfeer langs de diverse kerken, kloosters, huizen en paleizen. Er is voor ieder wel wat wils.

Maak kennis met de eilanden van Malta

Kies tijdens de herfstvakantie op Malta voor het eiland Gozo. Het is een bewoond eiland met als belangrijke plaats Victoria of Rabat. Het is groener en rustiger dan de andere eiland. De liefhebbers van rust en natuur komen hier graag. Comino is kleiner met als hoofdattractie de Blue Lagoon vlakbij. De watersportrecreatie is goed verzorgd, denkt u hierbij aan zwemmen, snorkelen, duiken en zeilen. Manoel Island is klein en nauwelijks bewoond, ten tijde van oorlog en ziektes zoals pest was het een goede uitvalsbasis. Cominotto is een onbewoonde klip bij de Blauwe Lagune. Filfla is een verlaten eiland wat voornamelijk functioneert als rustige broedplaats voor heel veel vogels. Fungus Rock is de Paddenstoelenrots, deze is 60 meter hoog te vinden op een rotseiland bij San Lawrenz.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/