Verwen uzelf met een Herfstvakantie in Oostenrijk

Tijdens een Herfstvakantie in Oostenrijk kunt u van alles doen en bezoeken vanaf de vakantiehuizen in Oostenrijk. De mooie stad Wenen trekt veel toerisen, nationaal en internationaal. De Oostenrijkse bergen zijn... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostenrijk


Informatie

Tijdens een Herfstvakantie in Oostenrijk kunt u van alles doen en bezoeken vanaf de vakantiehuizen in Oostenrijk. De mooie stad Wenen trekt veel toerisen, nationaal en internationaal. De Oostenrijkse bergen zijn de belangrijke natuurlijke toeristische trekpleisters. Wat u ook kiest, de Oostenrijkse gastvrijheid en de plaatselijke gerechten zijn pure verwennerij als u graag lekker eet. Houd er wel rekening mee dat smaken verschillen, dat geldt als eerste voor eten en drinken.

Vakantie in de bergen

Een Herfstvakantie in de bergen van Oostenrijk hoeft nog niet te betekenen dat er sneeuw ligt, afhankelijk van de hoogte van de locatie van uw vakantiehuis voor Herfstvakantie in Oostenrijk. Driekwart van Oostenrijk bestaat uit de Alpen met hoge toppen tot bijna 4000m. Afhankelijk van het weer eind oktober-begin november kunt u hier nog wandelen, mountainbiken of klimmen. Het is duidelijk, de natuurlijke omstandigheden bieden alle mogelijkheden voor beginners tot gevorderden wandelaars en klimmers. Wat altijd kan is ontspannen in een van de wellnesscentra, deze bieden het hele jaar door maximale fysieke en mentale ontspanning onder sfeervolle en professionele begeleiding. Het natuurlijke landschap is in in het najaar een oase van rust zeker als er nog geen sneeuw ligt. Deze vredige rust is indrukwekkend.

De Oostenrijkse steden

Een Herfstvakantie is vaak een wat kortere vakantie dan de zomervakantie. Vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Oostenrijk kunt u kiezen voor een accommodatie bij uw favoriete stad. Op deze manier kunt u een paar dagen rondkijken in een stad met kunst, musea, galerijen en historische architectuur. Ga lekker uit eten en geniet op een verwarmd terrasje van iets lekkers. Oostenrijk biedt mooie steden zoals Linz met schilderachtige straatjes, mooie pleinen en de diverse historische gebouwen in Renaissance stijl. Eisenstad is met recht trots op het slot Esterhazy, een gotische burcht uit 1364, in de Haydnzaal worden onder het plafond met fresco’s diverse concerten diverse muziekwerken van Haydn ten gehore gebracht. Het oude centrum van de stad leent zich uitstekend voor een paar uurtjes gezellig winkelen. In de wijken St Georgen en Kleinhoflein kunt u mooie tuinen zoals van Heurigen bezoeken. Oostenrijk is met reden trots op alles wat het te bieden heeft.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.