Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Polen

De actieve herfstvakantie in Polen zit vol mogelijkheden. Klein Polen is een landstreek met meer dan 3000 km aan wandelpaden. In het zelfde Ojcowski Nationaalpark met bekende grotten en bizarre kalksteenformaties kunt u actief of... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen


Informatie

De actieve herfstvakantie in Polen zit vol mogelijkheden. Klein Polen is een landstreek met meer dan 3000 km aan wandelpaden. In het zelfde Ojcowski Nationaalpark met bekende grotten en bizarre kalksteenformaties kunt u actief of in alle rust genieten van de omgeving, een wandeling of mountainbiketocht. De rotsen zijn indrukwekkend. Vaar met een vlot over de rivier de Dunajec, langs het Pieniny gebergte. De zoutmijn Wieliczka is een leuk dagje uit voor jong en oud. Jelena Gora is de parel van de Karkonosze`of Reuzengebergte. De oude binnenstad met smalle straatjes, een markt en bijzondere bouwstijl van de huizen komt u allemaal tegen tijdens een rondwandeling. De warmwaterbronnen in Cieplice trekken jaar in, jaar uit veel bezoekers. Het Reuzengebergte leent zich uitstekend voor een fietstocht, paardenrit, paragliden, berg klimmen en vliegen.

Een vakantie aan de Poolse kust is super

De Poolse kust vindt u in de provincies Pommeren en West Pommeren. Tijdens een herfstvakantie in Polen kunt u fijn genieten van de natuur aan de kust, de strandwandeling en de bijzondere rust die de zee uitstraalt. U vindt hier 440 km aan zandstranden te beginnen bij Szczecin tot aan Gdansk. Bezoek een van de leuke badplaatsjes of vissersdorpen. Bij meren als Jamno en Bukowo treft u mooie locaties voor de watersport. Bij Gdansk kunt de havenstad en het strand bezoeken. De badplaats Sopot is een bruisende stad met strand, watersport en een haven, leuk voor alle leeftijden. In Gdansk kunt u op diverse manieren uitgaan. De wandel en fietspaden in deze regio vormen prachtige routes.

Een cultuurvakantie in Polen is goed gevuld

Tijdens de herfstvakantie in Polen kunt u fijn genieten van de cultuur. Het Zuidoosten van Polen biedt middelgrote bergen en dorpen met houten orthodoxe kerken, zeer oud. De muurschilderingen van diverse kerken zoals de kerk in Haczow of de kerk van Blizne zijn prachtig. De kerk in Binarowa heeft bijzondere muurschilderingen uit de bijbel. Zo kunt u kiezen voor de culturele route van houten architectuur in de Malopolskaregio. Deze is 1500 km lang en het leidt u langs 232 houten constructies, al of niet religieus. Een bezoek aan het voormalige concentratiekamp Auschwitz of Oswiecim is bizar maar mag u eigenlijk niet missen, om nooit te vergeten. De stad Krakau leent zich uitstekend voor een mooie stadswandeling, aan een enkele dag heeft u niet genoeg als u alles wilt zien en doen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.