Kies voor een voordelige Herfstvakantie in Spanje

Velen kiezen voor de vakantiehuizen en herfstvakantie in Spanje. Het klimaat aan de Spaanse kust of in de binnenlanden is duidelijk anders dan in Nederland eind oktober-begin november. U vliegt of rijdt vrij eenvoudig naar Spanje voor een Herfstvakantie. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Spanje


Informatie

Velen kiezen voor de vakantiehuizen en herfstvakantie in Spanje. Het klimaat aan de Spaanse kust of in de binnenlanden is duidelijk anders dan in Nederland eind oktober-begin november. U vliegt of rijdt vrij eenvoudig naar Spanje voor een Herfstvakantie. De winter is nog lang en een kleine onderbreking van het dagelijkse leven met school en werk is altijd welkom. Waar kunt u beter uw batterij opladen dan onder de Spaanse zon?

De Spaanse kust

De Spaanse kust is een aantrekkelijke bestemming vanaf de vakantiehuizen voor herfstvakantie in Spanje, als u geluk heeft kunt u nog zonnebaden aan de kust en zwemmen, afhankelijk van uw behoefte aan tropische warmte. De vakantiehuizen in Spanje staan op de mooiste plekjes, zo ook aan de Spaanse kust. De Middellandse Zeekust is een van de mogelijkheden met de Balearen eilanden, de kust van Valencia en Catalania. De winters zijn hier mild en de buien komen sporadisch voor. Plaatsen als Murcia, Alicante en Almeria staan bekend als de droogste plaatsen van Europa, dus met de minste neerslag. Op de Canarische eilanden heerst een subtropisch klimaat dus badplaatsen als Gran Canara en las Palmas zijn aantrekkelijke bestemmingen voor een Herfstvakantie in Spanje. U vindt hier gezellige uitgaansgelegenheden, mooie stranden en paden om te wandelen en te fietsen en de historische gebouwen zijn het bekijken waard.

Cultuur en gezelligheid

Rondkijken in de omgeving van de vakantiehuizen in Spanje tijdens uw Herfstvakantie is heel plezierig en ontspannen. Zoals u weet is stierenvechten kenmerkend voor dit vakantieland, het is een belangrijk onderdeel van de Spaanse cultuur. Het staat symbool voor mannelijke superioriteit over dier en dood, voor een groep vrouwen geeft dit deze mannen extra sex-appeal. Dit wetende, begrijpt u ook dat u hier als toerist geen grapjes over kunt maken. Er is een arena in Bejar in de provincie Salamanca. De nog bestaande arena in Ronda werd in 1804 in gebruik genomen. In Sevilla worden nog steeds regelmatig stierengevechten gehouden met een reeks van deels religieuze activiteiten er om heen. Historische architectuur en cultuur vindt u in Granada met het beroemde Alhambra en diverse andere gebouwen. U komt tijd te kort met een herfstvakantie in Spanje.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/